EXKLUZÍVNE: Moderné, praktické a cenovo dostupné obytné kontajnery, SK

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj ideálne a vysoko pohodlné riešenie na bývanie, kde sa nedá stavať či už kvôli druhu pozemku alebo inej komplikácii. PONÚKAME VÁM EKONOMICKÉ, MODERNÉ A RÝCHLE RIEŠENIE PRIESTOROV, BEZ STAVEBNÉHO POVOLENIA.

Úprava prepravných kontajnerov je unikátnym konštrukčným riešením pre zabezpečenie flexibilného, moderného, cenovo dostupného a bezpečného bývania bez ohľadu na lokalitu stavebného pozemku.

K dizpozícii je viacero variánt:

1. Minimalistické zariadenie s obývacou izbou a kúpelňou. Veľká zasklievacia plocha opticky zväčšujúca úžitkovú plochu. Ľahšia mobilita vďaka malým rozmerom. Možnosť prispôsobenia kontajnera. Rozmery obytného kontajnera v m: 6,05(d) x 2,44(š) x 2,89(v). CENY OD €22.500!

2. Nová éra víkendových domov, celoročných mini apartmánov. Perfektný doplnok k ubytovacej základni pre strediská / hotely. Konštrukcia zaručuje vysokú pohyblivosť. Pripravené z 1 kontajnera. Rozmery obytného kontajnera v m: 12,19(d) x 2,44(š) x 2,89(v). CENY OD €33.000!

3. Mobilný dom: montáž / premiestnenie do niekoľkých hodín. Preprava jednou plošinou. Prirodzené svetlo s veľmi dobrou tepelnou izoláciou minimalistické riešenie s optimálnym využitím priestoru, zaisťuje splnenie všetkých úžitkových potrieb. Plne vyvinutý a otestovaný objekt. Rozmery obytného kontajnera v m: stredná časť šírka 4,88 m, pripravený z 2 kontajnerov L15 (6,05 + 6,05 m). CENY OD €36.000!

4. Mobilný dom s úplným vonkajším aj vnútorným zateplením. Skrytá vstavaná elektroinštalácia a vodoinštalácia. Osadenie plastových okien a dverí premium. Prirodzené svetlo s veľmi dobrou tepelnou izoláciou. Minimalistické riešenie s optimálnym využitím priestoru, zaisťuje splnenie všetkých úžitkových potrieb. Plne vyvinutý a otestovaný objekt. | Rozmery obytného kontajnera v m: 11.55 x 4.40. CENY OD €55.000!

Výhody:

• Mobilnosť - Žiadne základy, žiadne stavebné povolenia.
• Recyklácia
• Dostupná cena

V prípade seriózneho záujmu ma kontaktujte na |

Podobné realitné ponuky

Na predaj 5 podlažný polyfunkčný dom v centre Žiliny
Predaj 600.000,- €
Na predaj 5 podlažný polyfunkčný dom v centre Žiliny

1. Reality Rent vám ponúka polyfunkčný objekt v centre Žiliny!Táto nehnuteľnosť je polyfunkčný objekt zároveň aj rodinný dom, nehnuteľnosť disponuje 358 m2 úžitkovej plochy. IS voda, elektrika, plyn, kanalizácia...

Zvláštne nehnuteľnosti 173 m2 Žilina / Horný Val
Školský bufet
Predaj 370,- €/m2
Školský bufet

Ponúkame Vám na predaj školský stánok/bufet v základnej škole vo Varíne.Je vyrobený z dreva a zateplený.Úžitková plocha je 28m2.Je v pôvodnom stave. Prípojky-elektrina,voda.Vhodný pre invalidných...

Zvláštne nehnuteľnosti 28 m2 Žilina / Školská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj 5 podlažný polyfunkčný dom v centre Žiliny 600.000,- € Zvláštne nehnuteľnosti 173 m2 Žilina
Horný Val
predaj
Školský bufet 370,- €/m2 Zvláštne nehnuteľnosti 28 m2 Žilina
Školská
predaj