PREDANÉ EXKLUZÍVNE Moderný krásny 2 i apartmán PANORAMA CITY

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Landererova
58 m²
33
17
2
nie
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
300.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

256387x zobrazená v zozname / 5587x zobrazená detailne / 250x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE Moderný 2 izbový apartmán s lodžiou na PREDAJ

Ponúkame na PREDAJ krásny 2 izbový apartmán v novostavbe v PANORAMA CITY. Apartmán sa nachádza na 17. poschodí v 33 poschodovej novostavbe so štyrmi vysokorýchlostnými výťahmi. Budova má 112 výškových metrov a ponúka unikátny panoramatický výhľad na centrum Starého mesta. Apartmán s rozlohou 56,08m2 pozostáva z lodžie (2,49m2), kuchyne, obývacej miestnosti, manželskej spálne, kúpeľne s vaňou a toaletou a vstupnej haly. Prislúcha k nemu aj pivničná kobka (2,36m2) nachádzajúca sa na 2. poschodí. Náklady spojené s užívaním nehnuteľnosti vychádzajú na 130€/mes.

DISPOZÍCIA:



Byt pozostáva zo vstupnej haly s prístupom do kúpeľne s vaňou, toaletou a práčkou. Zo vstupnej haly sa vchádza do svetlej obývacej miestnosti prepojenej s kuchynským priestorom vybaveným spotrebičmi (chladnička, mraznička, el. rúra, sporák, umývačka riadu), presklenej lodžie s výhľadom a posedením. Z obývačky je prístup do manželskej spálne zariadenej skriňou, úložným priestorom a manželskou posteľou.

VYBAVENIE:


• 4x vysokorýchlostné výťahy
• 24/hod recepcia

• 24/hod SBS služba


• 1x pivničná kobka
• 1x presklená lodžia
• vaňa
• toaleta
• elektrospotrebiče (práčka, chladnička, mraznička, el. rúra, sporák, video vrátnik,TV)

LOKALITA:


Apartmán sa nachádza v Bratislave (časť Staré mesto) na Landererovej ulici v rezidenčnej budove PANORAMA CITY v lukratívnej lokalite, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, priamo pod bytom sa nachádzajú potraviny (yeme), pár minút chôdze je umiestnené obchodné centrumEUROVEA a o kúsok ďalej je možné navštíviť aj obchodné centrum a autobusovú stanicu NIVY. V tejto lokalite sa nachádza množstvo reštaurácií, lekární, potravín a kaviarní. Dostupnosť je možná priamo do historického centra alebo do akejkoľvek inej časti Bratislavy autom, MHD alebo električkou.

BUDOVA:


Panorama Towers (predtým Panorama City) je administratívno-bytový komplex. Ide o druhú najvyššiu obytnú stavbu na Slovensku. Súčasťou projektu sú aj kancelárske priestory vo vysokom štandarde. Objekt bol dizajnovavý španielskym architektom Ricardom Bofillmom.
Panorama Towers sa nachádza v bezprostrednej blízkosti výškovej budovy Tower 115 a v oblasti, kde je vo výstavbe alebo v pláne viacero výškových budov a mrakodrapov (Sky Park, Twin City, Eurovea)

Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, základného správneho poplatku na katastri.

Nehnuteľnosť bola pripravená na predaj na mieru našim Homestaging a Concierge oddelením , aj Vaša nehnuteľnosť si zaslúži prezentáciu a predaj na úrovni. Kontaktujte nás pre bezplatnú konzultáciu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Landererova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Landererova v Bratislave - Staré Mesto v cene 300.000,- € je o 45.053 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 26 dvojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0042194.., uveďte číslo ponuky ZR-20...

Pozícia realitnej ponuky

300.000,- €
Cena nehnuteľnosti 177.750,- € 519.000,- €
58 m²
Celková rozloha 44.65 m² 102 m²
58 m²
Úžitková plocha 43.5 m² 102 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha58 m²
Úžitková plocha58 m²
Poschodie17
Počet poschodí33
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2021-406 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny