NOVÁ CENA ! Na predaj 1,5 izbový byt, Nad Jazerom, Rovníková ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

NOVÁ CENA!!!

Realitná kancelária Lagin a spol, s.r.o. Vám ponúka na predaj krásny 1,5 izbový byt, v mestskej časti Košice – Nad Jazerom, ulica Rovníková.

Tento útulný a príjemný byt sa nachádza v tichom prostredí plnom zelene,
má rozlohu 41 m2 plus 3,5 m2 loggia. Nachádza sa na ideálnom 4.p/9. Orientácia bytu je na juhozápad. K bytu prislúcha pivnica umiestnená na prízemí bytového domu.

Dispozícia bytu je nasledovná: vstupná chodba, kúpeľňa, WC /sú oddelené/, spálňa, kuchyňa prepojená s obývačkou a výstupom na zasklenú loggiu.

Byt prešiel kompletnou kvalitnou rekonštrukciou, dispozičnou zmenou, kde 2 loggia v byte sa využila nato, aby vznikol väčší priestor v spálni, ktorú je takto možné využiť aj ako pracovňu aj ako spálňu, kde sa „ zmestia “ aj štyria.

Kuchyňa a obývačka je oddelená sadrokartónovou stenou, do polovice plnou stenou, v hornej časti s okienkovými otvormi. Takto máte pocit, že ste v obývačke a zároveň sa viete pozrieť aj do kuchyne, kde sa pre Vás pripravuje večera.

Rekonštrukcia bytu zahŕňa od podlahy až po strop všetko – to znamená výmenu plastových okien, radiátorov, plávajúcich podláh, dlažby v chodbe, bezpečnostných dverí, elektroinštalácie v celom byte, vytvorenie kúpeľňového bytového jadra, omietok, znížených stropov s ozdobným podhľadom, bodovými svetlami s príjemným ledkovým podsvietením, na mieru vyrobenou kuchynskou linkou.

Bytový dom je z vonkajšej strany aj z vnútra zateplený, zrekonštruovaný, čistý, udržiavaný. Suterén bytového domu má nové obklady na stenách, plastové okná na chodbách, 2 nové výťahy.

Pred bytovým domom sú parkovacie miesta, detské ihrisko, v blízkosti je kompletná občianska vybavenosť.

Obhliadku tohto bytu vrelo doporučujeme. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle poradí Vám Silvia Caková.

Podobné realitné ponuky

PREDAJ, Rekonštruovaný 1 izb. byt, Čingovská ulica - Nad Jazerom
Predaj 79.900,- €
PREDAJ, Rekonštruovaný 1 izb. byt, Čingovská ulica - Nad Jazerom

REZERVOVANÉ KORIJKOV & AGENTS Vám exkluzívne ponúka na predaj praktický 1 izbový byt na Čingovskej ulici - Nad Jazerom. Byt sa nachádza v centre sídliska Nad Jazerom. V bezprostrednom okolí...

1-izbový byt 27 m2 Košice - mestská časť Nad jazerom / Čingovská
REZERVOVANÝ 1 IZBOVÝ BYT KOŠICE - SÍDL. NAD JAZEROM - ROVNÍKOVÁ
Predaj 99.800,- €
REZERVOVANÝ 1 IZBOVÝ BYT KOŠICE - SÍDL. NAD JAZEROM - ROVNÍKOVÁ

Ponúkame na predaj 1 izbový byt s dvomi loggiami, s výhľadom na les a rieku Hornád, na sídl. Nad jazerom v Košiciach, ulica Rovníková.Výmera bytu 41 m2, 4.poschodie/13...

1-izbový byt 41 m2 Košice - mestská časť Nad jazerom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ, Rekonštruovaný 1 izb. byt, Čingovská ulica - Nad Jazerom 79.900,- € 1-izbový byt 27 m2 Košice - mestská časť Nad jazerom
Čingovská
predaj
REZERVOVANÝ 1 IZBOVÝ BYT KOŠICE - SÍDL. NAD JAZEROM - ROVNÍKOVÁ 99.800,- € 1-izbový byt 41 m2 Košice - mestská časť Nad jazerom predaj