Exkluzívne na predaj 3-izbový byt na Sihoti!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Clementisova
63 m²
7
3
nie
úplne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

50886x zobrazená v zozname / 3613x zobrazená detailne / 243x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt v obľúbenej lokalite Sihoť v Trenčíne, priamo pri hrádzi. Ak máte radi prechádzky, alebo si radi zabeháte, táto ponuka Vás určite osloví! Mladí rodičia taktiež ocenia materskú škôlku priamo pri dome a samozrejme kompletnú občiansku vybavenosť v okolí.

Byt s rozlohou 63 m2 sa nachádza na piatom poschodí obnoveného panelového bytového domu. Byt prešiel rekonštrukciou, má vymenené rozvody elektriny, vody a odpadu, murované jadro, plastové okná, stierky na stenách, plávajúce podlahy, v kúpeľni je dlažba. Mesačné náklady sú na úrovni 215 Eur pre 3 osoby.

Po vstupe do bytu sa ocitnete v predsieni, na pravej strane je menšia detská izba, ďalej je chodba, spálňa a kúpeľňa s toaletou. Na ľavej strane sa nachádza obývačka s východom na priestrannú loggiu a kuchyňa. Veľkou výhodou je samostatná špajza. Obývačka s kuchyňou sú orientované na východ, spálne na západ. K bytu prislúcha pivnica. Celý byt aj s dispozičným riešením si môžete pozrieť prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=DMMYao3iKew

Bytový dom prešiel v roku 2019 významnou obnovou, má vymenené okná a dvere v spoločných priestoroch, novú, zateplenú fasádu, nerezové zábradlia na balkónoch a novú strechu. Kompletne nový je aj výťah, navyše bol upravený tak, že prichádza až na prízemie, vďaka čomu nemusíte s kočíkom, či nákupom absolvovať žiadne schody. Priamo pri dome sa nachádzajú dve parkoviská. Poloha domu je výhodná - nájdete tu kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť do centra. Navyše v tesnej blízkosti sa nachádza veľké detské ihrisko s altánkom, materská škola a samozrejme hrádza. Byt je ihneď voľný.


Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trenčíne na ulici Clementisova

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Clementisova v Trenčíne v cene 129.000,- € je o 3.383 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 12 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 18 trojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

129.000,- €
Cena nehnuteľnosti 75.000,- € 320.892,- €
63 m²
Celková rozloha 6 m² 236 m²
63 m²
Úžitková plocha 61 m² 222 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Úžitková plocha63 m²
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátA
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1870 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.