EXKLUZÍVNE na predaj budova, výrobné a skladové priestory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Renomovaná Realitná kancelária Home&Living Vám ponúka na predaj priemyselnú budovu - výrobno - prevádzkový objekt v Bošanoch.

Nehnuteľnosť sa nachádza v areály bývalých Koželužní Bošany (najväčšia fabrika v regióne pred rokom 1989, od roku 2003 v konkurze, rozpredaná, časť už momentálne opäť obsadená firmami).

Objekt: sa nachádza na 4 parcelách v celkovej výmere 17 239 m2 (zastavaných 12 085 m2).

Ide o trojpodlažný podpivničený objekt s plochou strechou. Základ je silný železobetónový skelet, kotvenie všetkých 140 nosných stĺpov do hĺbky 12 m !!! Prípustné zaťaženie podláh 3,2 t/m2.
Objekt je pripojený na rozvod elektrickej energie, verejný vodovod, kanalizačnú sieť, dodávky tepla boli v rámci bývalého závodu zabezpečované centrálne, momentálne je teda objekt bez prívodu tepla.
V objekte sú dva priemyselné výťahy (do 5000 kg).

Podlažia o rozlohe prízemia 8517 m 2,
Nadzemného podlažia 8549 m 2
Suterén s rozlohou 7402 m 2
Úžitková plocha haly tak presahuje 21.000 m 2.

Stav stavby sa dá hodnotiť ako dobrý.

Bude potrebné vymeniť rozbité sanitárne predmety v sociálnych priestoroch (umyvárne, šatne, WC, sprchy),Objekt,ponuka na oboch stranách kancelárske, sociálne a hygienycké zázemie až pre 400 ľudí. Sú zachované pôvodne priestory bufetu a jedálne s príručným skladom opatreným manipulačnou rampou.
Prízemie a nadzemné podlažie je opatrene visutou rampou a branou - technologickým otvorom v obvodovej stene v prípade potreby manipulácie. Plochu vzniknutou asanáciou vstávajucej budovy o rozmere takmer 10.000 m2 z ľahkej konštrukcie .

Lokalita: Obec Bošany sa nachádza v Trenčianskom kraji, v okrese Partizánske, 6 km od Topoľčian a 8 km od Partizánskeho.Bošany disponujú vlastnou centrálnou ČOV a bioplynovou stanicou.Na ďalšie otázky odpoviem pri obhliadke.

Poskytneme Vám kompletný právny servis. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme aj súdneho znalca, poradenstvo našej vlastnej právnickej kancelárie, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti a prevedieme Vás celým procesom predaja vrátane prepisu energií na nového majiteľa. Ak Vás táto výnimočná ponuka zaujala, radi Vám zabezpečíme obhliadku. Kontaktujte nás na tel.č. prípadne e-mailom Kanceláriu Home&Living nájdete na námestí M.R. Štefánika 6 v Topoľčanoch. Tešíme sa na Vás !

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Partizánske

**PREDAJ ZAUJÍMAVÉHO OBJEKTU
Predaj 1,- €
**PREDAJ ZAUJÍMAVÉHO OBJEKTU "VODNÝ HRAD"**

Ponúkame na predaj zaujímavú stavbu ktorá bola postavená na začiatku 14.storočia s názvom "Vodný Hrad" v tesnej blízkosti opevnenia kaštiela s anglickým parkom.Konštrukcia objektu je riešená ako murovaná...

Výrobné priestory 779 m2 Veľké Uherce
Predaj 1,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
**PREDAJ ZAUJÍMAVÉHO OBJEKTU "VODNÝ HRAD"** 1,- € Výrobné priestory 779 m2 Veľké Uherce predaj