LEN U NÁS na predaj krásny 5 izbový mezonet na Belvederi

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Tím Victory Reality Vám len u nás ponúka na predaj unikátny 5 izbový mezonet v obľúbenej časti Belveder so samostatnou garážou.

5 izbový mezonet má výmeru 176 m2 a nachádza sa na najvyššom 4 poschodí. Vo výmere bytu nie sú zahrnuté terasy, balkón a podlahová plocha šatníka. Bytový dom je vybavený elektronickým vrátnikom, výťahom, bezpečnostnou a upratovacou službou. Súčasťou bytu je aj samostatná garáž, ktorá sa nachádza v bezprostrednej blízkosti a latková pivnica.

Podlažia sú rozdelené na dennú a nočnú časť. Samostatný podkrovný šatník disponuje bohatým úložným miestom. Tri samostatné terasy sú orientované na slnečnú a tichú lokalitu. Predáva sa kompletne zariadený so spotrebičmi a nábytkom na mieru.

Denná časť
# priestranná predsieň
# veľkorysá kúpeľňa s vaňou a WC
# hosťovská izba s vlastnou terasou a šatníkovou zostavou
# detská izba s úložným priestorom
# dominantný otvorený priestor obývacej, jedálenskej a kuchynskej časti s výstupom na terasu

Nočná časť
# 2 samostatné spálne
# kúpeľňa so sprchovým kútom a WC
# podkrovný šatník

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Kvalitné bývanie poskytuje tichá lokalita s výhľadmi a dostupnosťou do centra mesta. Dostatok zelene pre Váš oddych, relax a rodinný život. Reštaurácia, kaviareň a pizzeria pre Váš spoločenský život. Potraviny, MHD, škôlky a dopravné napojenie pre Váš každodenný život. Bezpečná lokalita strážená súkromnou bezpečnostnou službou.

TIP makléra: Ak hľadáte alternatívu rodinného bývania, táto ponuka je pre Vás. Nájdete tu dostatok úložného priestoru, terasy so scenériami a oddelené podlažia nepôsobia stiesnene.

Cena nehnuteľnosti vrátane samostatnej garáže 420.000 Eur.

Cena je vrátane všetkých výdavkov spojených s nadobudnutím vlastníckeho práva. V prípade potreby zabezpečíme hypotekárny úver, poistenie nehnuteľnosti. Sprevádzame Vás aj pri odovzdaní nehnuteľnosti, prepisoch u správcu a dodávateľoch energií.
Ako bonus Vám ponúkame: konzultáciu s finančnými špecialistami a daňovými poradcami a dizajnérkou.

ĎAKUJEME:
CLIVIA kvetinárstvo Banská Bystrica za aranžmány a kvetinovú výzdobu
www.clivia.sk

Kliknite na webstránku victoryreality.sk a dozviete sa viac o našej ponuke.
Staň sa našim novým kolegom! Dajte nám o sebe vedieť a presvedčte sa, že reality sú pre nás viac ako práca. Kontaktujte nás na čísle

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Banská Bystrica

EXKLUZÍVNE: 5i byt NOVOSTAVBA, 3x TERASA s vírvkou, 218m2, 2x parking
Predaj Cena v RK
EXKLUZÍVNE: 5i byt NOVOSTAVBA, 3x TERASA s vírvkou, 218m2, 2x parking

AstonReal ponúka EXKLUZÍVNE na predaj krásny 5-izbový PENTHOUSE v NOVOSTAVBE - lokalita BANSKÁ BYSTRICA.Celková rozloha bytu s terasami 217,75 m2, rozloha bytu (bez plochy terás) je 143,55...

5 a viac izbový byt 143.55 m2 Banská Bystrica
Domček vykúpeny
Predaj Cena v RK
Domček vykúpeny
5 a viac izbový byt 0 m2 Brusno
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNE: 5i byt NOVOSTAVBA, 3x TERASA s vírvkou, 218m2, 2x parking Cena v RK 5 a viac izbový byt 143.55 m2 Banská Bystrica predaj
Domček vykúpeny Cena v RK 5 a viac izbový byt 0 m2 Brusno predaj