Nebytový priestor Košice - Staré mesto - Drevný trh

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE na predaj nebytový priestor o výmere takmer 200m2 v Starom meste.

Tento priestor sa nachádza v meštianskom dome na prízemí, pričom väčšina jeho ďalších priestorov sú aj momentálne obývané byty (možnosť i tohto priestoru prerobenia na byt).

Nebytový priestor má dva samostatné prístupy (zvnútra meštianskeho domu a aj z dvora), pozostáva zo vstupnej priestrannej chodby a ďalších 6-tich izieb, niekoľkých sociálnych zariadení a vnútorného osobitného prístupu/vstupu do pivnice (suterénu priestoru).

Celkovo je priestor veľmi členitý, má niekoľko priestranných izieb (niektoré aj nepriechodné, prístupné z chodieb).

Momentálne je v pôvodnom stave, a vyžaduje si komplexnú rekonštrukciu; nie je využívaný posledných cca 5 rokov.

Možnosť jeho využitia je skutočne rôznorodá – kancelárie, priestory pre obchod/predajňu/služby (totožný priestor v meštianskom dome je už využívaný ako vzorková predajňa), kombinácia bývania a firmy (možnosť jeho reálneho rozdelenia na dve časti), prípadne úplne na bývanie (možnosť rozdelenia až na 5 samostatných častí menších izieb/apartmánov s vlastným sociálnym zariadením, spoločnou kuchyňou; pre „vysoké“ stropy možnosť realizovania i vnútroizbovej galérie na priestor pre spanie) formou následného nájmu.

Momentálne je daný priestor odpojený od médií, k dispozícii je elektrina, plyn, voda.

Tento meštiansky dom má aj spoločný vnútorný dvor prístupný autom. Vonkajšie parkovanie v okolí budovy je spoplatnené – I. pásmo.

Pôdorys priestoru k dispozícii na vyžiadanie.

Podobné realitné ponuky