Exkluzívne na predaj pozemok vo Veľkom Bieli za skvelú cenu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj pozemok vo Veľkom Bieli na Bratislavskej ulici za skvelú cenu

Je situovaný medzi dvoma jazerami, je rovinatý, obdĺžnikového tvaru. Má rozmery cca 10 m (šírka) a cca 68 m (dĺžka). Celková rozloha je 688 m2.

Pozemok je vhodný na výstavbu RD, ako aj na investíciu. Takisto možnosť aktívneho oddychu a relaxu (rekreácia pri jazere v letných mesiacoch, poprípade rybolov). Takisto možnosť si dopestovať ovocie, zeleninu,... Veľkou výhodou lokality je perfektná dostupnosť do BA, resp. Senca.

Čo sa týka IS - studňa sa nachádza na pozemku, plyn pri pozemku (v dostupnosti), kanalizácia na pozemku nie je, nakoľko nie je zriadená na celej Bratislavskej ulici (samozrejme možnosť zriadiť si septik/žumpu).

Jedinou nevýhodou je, že zo zadnej strany pozemku sa nachádza železničná trať a nie je prístupová cesta na pozemok (v budúcnosti sa plánuje) - čo pochopiteľne zvýši v budúcnosti cenu pozemku. Priateľskí susedia.
Lokalita predstavuje pokojné bývanie v tichej lokalite v blízkosti BA, SC, alebo je možnosť postaviť si chatkú na víkendy.
Cena nehnuteľnosti: 32.700 €
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel. číslo:

Podobné realitné ponuky - Záhrady, Senec

Čarovný 1 ha lužný les pri vodnom toku v obci Hamuliakovo, 20 km od Br
Predaj 122.000,- €
Čarovný 1 ha lužný les pri vodnom toku v obci Hamuliakovo, 20 km od Br

Lužný les pri vodnom kanáli má výmeru 1 ha, šírka pozemku je 23 m a je prístupný po spevnenej komunikácii. Pozemok sa skladá z lesnej a rekreačnej časti. Časť pozemku...

Záhrady 10000 m2 Hamuliakovo