Nebytový priestor v NOVOSTAVBE pre vaše podnikanie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Mária Hegedüšová a realitná kancelária ADVISORS Real Estate Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj nebytový priestor o výmere 97,43 m2 v novostavbe Bytový dom Furča na Ulici Svätej rodiny. Priestor sa nachádza na prízemí, má V-J orientáciu. Predáva sa v stave "holopriestor", vďaka čomu si ho môžete prispôsobiť na konkrétny účel a dokončiť podľa svojich vlastných potrieb. Vhodný je napríklad ako: prevádzka kaviarne, kadernícky salón, kozmetický salón, nechtové štúdio, vlastné kancelárske priestory, sklad a podobne. Klientom ponúkame aj zľavy u našich obchodných partnerov na dokončenie.

Výhodou takejto investície je to, že si kúpite vlastný priestor, neplatíte už žiadny prenájom, iba nízke mesačné náklady (cca 38 Eur bez spotreby vody a tepla). Prípadne to môžete prenajímať inej firme. Ďalšou výhodou je, že priestor sa nachádza v bytovom dome, kde sa nachádza celkovo 56 bytov - rodín, ktoré môžu využívať vaše služby. Bytový dom sa nachádza v obľúbenej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou, s dobrým dopravným napojením a s bezproblémovým parkovaním. Priestor je dobre viditeľný zvonku. K priestoru si môžete dokúpiť aj vnútorné parkovacie miesta.

Pridajte sa k mojim spokojným klientom a ozvite sa mi. Rada Vám poskytnem bližšie informácie a umožním obhliadku priestorov. Kúpna cena je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom: vypracovanie kúpnych zmlúv, kolky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra a kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK. Dohodnite si obhliadku na uvedenom tel. čísle . Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou NARKS a rada Vám pomôžem s celým procesom.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Košice - Dargovských hrdinov