Exkluzívne: Novostavba rodinného domu s dokončením na kľúč v Rajke

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Mosonmagyaróvár
Lokalita.: Rajka
100 m²
800 m²
3
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
290.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

67972x zobrazená v zozname / 2588x zobrazená detailne / 149x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne:Novostavba rodinného domu s dokončením na kľúč v Rajke

Hľadáte rodinný dom, kde sa môžete rovno nasťahovať? Dom, ktorý spĺňa všetky predstavy o modernom bývaní a má veľkú záhradu? Bonusom je lokalita a vzdialenosť od Bratislavy. Predstavujeme Vám našu novú ponuku rodinného domu dokončeného na kľúč v Rajke.

O NEHNUTEĽNOSTI:



Realitná kancelária Joyel reality Vám exkluzívne ponúka 3 – izbový rodinný dom na skok od Bratislavy, ktorý bude voňať novotou. Nemusíte robiť nič, dom bude dokončený na kľúč, stačí sa nasťahovať. Spĺňa aj náročnejšie predstavy o modernom bývaní a nového majiteľa zaručení poteší 100 m2 úžitkovej plochy. Dispozícia domu je skutočne dobre premyslená a využíva priestor na maximum.

DISPOZÍCIA:



Hneď pri príchode vidíte nové oplotenie a veľkú bránu na diaľkové ovládanie. Oplotený a zatrávnený bude aj celý 8 árový pozemok. Potešia Vás vydláždené chodníky a krásna priestranná terasa.

Nad vstupom do domu Vás bude očakávať pergola, takže ani pri nepriaznivom počasí hľadanie kľúčov v kabelke nebude problém. Dizajn domu ulahodí každému oku, tehlový obklad je moderný a vkusný a zapadne do koloritu okolia.

Vchádzame do veľkej vstupnej haly, kde si budete vedieť zložiť veci a pohodlne sa usadiť. Oproti vstupným dverám je veľký priestranný walking šatník, ktorý ocení každý. Z dlhej chodby vstupujeme do izieb.

Dom je rozdelený na dennú a nočnú časť. Na ľavej strane domu máme dve priestranné a slnečné izby, kde priestor ešte znásobujú francúzske okna s výstupmi do záhrady. Dbalo sa na to, aby izby mali dostatočnú metráž a boli naozaj presvetlené.
Na konci chodby sa nachádza veľmi dobre riešená veľká kúpeľňa s toaletou, kde nikomu nebude chýbať súkromie, pretože sprchový kút a vaňa sú za stenou.
Denná časť domu sa nachádza napravo, vchádzame do prepojenej obývacej miestnosti s kuchyňou, kde bude samozrejmosťou nová kuchynská linka so spotrebičmi, zabudovaná komora a priestor na veľký jedálenský kút.
Miestnosť je krásne presvetlená, aj tu sú súčasťou veľké francúzske okná, ako v celom dome, nimi sa dostávame na terasu a do záhrady.

Dom má niekoľko benefitov, jedným z nich je tehlová pivnica, kde sa v jednej časti nachádza úplne nový kotol značky Viessmann, tu môže byť technická miestnosť, v tej druhej časti máte možnosť uskladnenia sezónnych vecí, či ovocia a zeleniny.

Spomínali sme viacero benefitov. Tým ďalším je záhradný domček. Je na Vás, či v ňom spravíte miesto pre hostí, alebo dielňu domáceho majstra, či letnú kuchyňu, určenú pre množstvo grilovačiek...

Dom je napojený na všetky inžinierske siete, v celom dome je teplovodné podlahové kúrenie s možnosťou regulácie, ktoré je napojené na už vyššie spomenutý nový kotol.

LOKALITA:



Predávaná nehnuteľnosť sa nachádza v obci Rajka v Maďarsku, v bezprostrednej blízkosti Bratislavy, asi 2 kilometre od mestskej časti Čunovo, 5 kilometrov od mestskej časti Rusovce a 4 kilometre od rakúskej obce Deutsch Jahrndorf.
Rajka má cca 6 500 obyvateľov, žijú tu Slováci, Maďari, Nemci, Česi. V súčasnosti žije v Rajke okolo 4725 (údaj k 1. 5. 2021) slovensky hovoriacich ľudí, väčšina z nich neovláda maďarský jazyk.
Obec je so Slovenskom spojená tromi hraničnými priechodmi. Skvelé je aj časté vlakové spojenie s Bratislavou.
Lokalita preto ponúka množstvo voľnočasových aktivít, od ruchu veľkomesta až po množstvo cyklotrás a vodných športov v blízkom Čunove.


CENA: 300 000€


V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

Zabezpečíme Vám bezplatné hypotekárne poradenstvo a pomôžeme s najlepšími podmienkami získania hypotéky na trhu.

Obhliadky Vám sprostredkujeme kedykoľvek. Pre viac informácií prosím kontaktujte makléra: Bc. Lucia Kanišová, tel.č. , makléra: Eva Kováčová, tel.č.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

290.000,- €
Cena nehnuteľnosti 85.000,- € 950.000,- €
800 m²
Rozloha pozemku 130 m² 3000 m²
800 m²
Celková rozloha 84 m² 3000 m²
100 m²
Úžitková plocha 64 m² 413 m²

Kontaktujte

Bc. Lucia Kanišová

Bc. Lucia Kanišová

hovorím po slovensky Я говорить русский mówię po polsku beszélek magyarul mluvim česky I speak english
0948368.. zobraziť 0948368364

JOYEL s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

JOYEL s.r.o.

Námestie Detí 2369/4, Galanta 924 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Celková rozloha800 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-4-15 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny