REZERVOVANÉ na predaj 4-izbový byt, 92 m2, Furča, Kurská ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 4-izb. byt v Košiciach III - Furča, Kurská ulica, o výmere 92 m2 (+ 6m loggia orientovaná na J).

Samotný byt tzv. pražského typu sa nachádza na 4/8 poschodí, s orientáciou na JUH (obývačka s loggiou, kuchyňa, izba I) a SEVER (izba II a izba III).

V byte bola realizovaná kompletná výmena plastových okien a pokládka dlažby v kuchyni, inak pôvodný veľmi zachovalý stav - ideálny na kompletnú rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa.

Nehnuteľnosť pozostáva zo vstupnej chodby (možnosť vstavanej skrine) – z tejto sa vchádza do izby I, z ďalšej chodby (do písmena „T“) – z tejto je vstup do izby II, izby III, obývačky (prepojenej s kuchyňou), (už) nepriechodnej kúpeľne, samostatného WC; k bytu patrí vonkajší kumbál a pivnica.

S prihliadnutím na poschodie, stav a svetovú orientáciu nehnuteľnosti, je tento byt slnečný (čo je výhodou pri šetrení nákladov za kúrenie), a poskytuje dostatok súkromia (južná strana bytu je s výhľadom na zeleň, mesto, a vežiak nie je v bezprostrednej blízkosti).

Samotný bytový dom je čistý, so slušnými, tichými a bezproblémovými nájomníkmi.

Bytový dom bol zateplený, bola rekonštruovaná a odizolovaná strecha, rekonštruované všetky balkóny (nové zábradlia, dlažba), vymenené všetky stúpačky v bytovom dome, rekonštruované chodby a pivnice bytového domu, je v pláne na jar budúceho roku inštalovať nový výťah a zatepľovanie strechy.

Okolie bytového domu disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou - MŠ, ZŠ, sieť obchodov, detských ihrísk, kultúrneho a spoločenského vyžitia sa.

Podobné realitné ponuky