REZERVOVANÉ!!! Predaj 5-izbový LUXUSNÝ byt KOŠICE, Kuzmányho sídlisko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REZERVOVANÉ!!!
Ponúkame Vám na predaj luxusný nadštandardný 5-izbový byt v Košiciach, vo vyhľadávanej lokalite Kuzmányho sídliska.

Tento byt Vás prekvapí svojou vzdušnosťou, priestrannosťou a množstvom slnka (orientácia J/S) - jedinečnou atmosférou hladiacou rodinnú dušu, ktorá spĺňa dnešné predstavy o modernom bývaní, s akcentom na potreby a záujmy každého člena rodiny, a komplexne vytvoriac skutočne pokojný domov.

Veľkorysá výmera bytu o veľkosti 185 m2 poskytuje dostatok možností svojou jedinečnou vnútornou dispozíciou pre trávenie času spoločne s rodinou v jeho tzv. dennej časti (vstupná hala s jedálňou, kuchyňa, obývačka, loggia), ako i oddychovej tzv. nočnej časti bytu (spálňa rodičov prepojená s ďalšou obývačkou a samostatnou rodičovskou kúpeľňou + druhou loggiou, 2 detské izby, samostatná kúpeľňa spojená s toaletou, šatník).

Nehnuteľnosť disponuje kotlom na samostatné kúrenie (podlahové kúrenie v celom byte) a ohrev teplej vody, klimatizáciou, centrálnym vysávačom a dostatkom úložného priestoru (vstavané šatníkové skrine, technická miestnosť, špajza), čo predurčuje trvalú udržateľnosť poriadku (i vo výmerovo nadštandardnom byte).

Zariadenie a vybavenie bytu podčiarkuje a dotvára jeho osobitosť, a to použitím kvalitných materiálov na jeho zhotovenie, a farebným zladením bytového zariadenia (prevláda farba sladkej vanilky s teplými tónmi dreva) ku farebným omietkam bytu.


Bytový dom prešiel rekonštrukciou (je zateplený), disponuje novým výťahom; je čistý, so slušnými a bezproblémovými nájomníkmi. Okolie bytového domu disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (MŠ, ZŠ, sieť obchodov, detských ihrísk, kultúrneho a spoločenského vyžitia sa, MHD).

Tešíme sa na naše osobné stretnutie pri obhliadku tohto bytu, ktorý odporúčame vidieť!

Podobné realitné ponuky