PREDANÉ EXKLUZÍVNE: 2-izb. byt, Košice - Terasa, ul. Považská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Považská
54 m²
7
4
2
čiastočne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
112.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3750x zobrazená v zozname / 13133x zobrazená detailne / 232x zobrazená detailne tento mesiac

Mgr. Mária Hegedüšová a realitná kancelária KALANINOVÁ realitné služby Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný 2-izbový byt v obľúbenej lokalite na sídlisku Terasa, ulica Považská, v blízkosti Novej Nemocnice.

2-izbový byt je vhodný napríklad ako bývanie pre mladú rodinu alebo ako investícia na následný prenájom. Úžitková plocha bytu je 54 m2 + balkón, k bytu prislúcha pivnica. Byt sa nachádza na ideálnom 4. poschodí zo 7-mich. Orientácia bytu je V-Z, výhľad na zeleň.

Dispozícia bytu: priestranná vstupná chodba so vstavanou skriňou, zrekonštruovaná a zmenou priečok zväčšená moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom, zrekonštruované samostatné WC, obývacia izba so vstupom do samostatnej kuchyne a spálňa s výstupom na balkón (s el. zástrčkou s IP ochranou).

Byt je čiastočne zrekonštruovaný. V roku 2019 sa osadili bezpečnostné a protipožiarne dvere. V tom istom roku sa urobili vstavané skrine a zmodernizovala kúpeľňa. V byte sú plastové okná, murované jadro, kamenný obklad na stene v obývacej izbe. V izbách sú plávajúce podlahy, v chodbe je dlažba. Byt je v OV, možnosť hypotekárneho úveru.

Bytový dom je zrekonštruovaný, je zateplený, má nový výťah, dlažbu vo vchode a menené stúpačky. Bytový dom má energetický certifikát – B. Kompletné mesačné náklady pri 3 osobách sú cca 180,-EUR (z toho: platba správcovi je 150,-EUR). Parkovanie možné pri bytovom dome. Slušní, nekonfliktní susedia.

V okolí bytu je kompletná občianska vybavenosť (základná škola, nemocnica, lekáreň, potraviny, zastávky MHD do pár minút peši, Zuzkin Park, OC Galéria). Z tejto lokality máte všetko na dosah a zároveň získate príjemné bývanie v oblasti plnej zelene, detských ihrísk a parkov.

Pre viac fotografií kliknite na našu stránku kalaninovareality.sk

Pridajte sa k mojim spokojným klientom a ozvite sa mi. Rada Vám poskytnem bližšie informácie a umožním obhliadku nehnuteľnosti. Kúpna cena je vrátane provízie pre RK a kompletného právneho servisu, vrátane overenia podpisov a vybavenia katastra. V prípade záujmu vám pomôžeme získať aj najvýhodnejšie hypotekárne financovanie a poistenie nehnuteľnosti. Dohodnite si obhliadku na uvedenom tel. čísle . Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou NARKS a rada Vám pomôžem s celým procesom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Košiciach - Západ na ulici Považská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Považská v Košiciach - Západ v cene 112.000,- € je o 62.438 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Košiciach - Západ. Rozloha je o 9 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Košiciach - Západ. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 dvojizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

112.000,- €
Cena nehnuteľnosti 109.900,- € 229.900,- €
56 m²
Celková rozloha 41 m² 64 m²
54 m²
Úžitková plocha 41 m² 64 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodie4
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-6 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny