PREDANÉ - EXKLUZÍVNE REŠTAURÁCIA BARBORKA V KOŠICIACH

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť Mfgroup Vám ponúka exkluzívne na predaj reštauráciu Barborka, ktorá sa nachádza na Rumunskej ulici v Košiciach.

TOP 5 VÝHOD REŠTAURÁCIE:
- na nehnuteľnosti nie sú žiadne ťarchy a kúpou je ihneď voľná,
- možnosť vybudovania wellnessu alebo vinotéky v pivničných priestoroch,
- parkovacie miesta priamo pred reštauráciou,
- denne sa tu vydá dostatočné množstvo obedov a organizujú sa tu akcie rôzneho druhu,
- budova prešla čiastočnou rekonštrukciou,

ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA:
Celková výmera pozemku je 1013 m2, z toho zastavaná plocha je 438 m2. V budove reštaurácie sa nachádza aj kvetinárstvo so samostatným vchodom od cesty. Reštaurácia pozostáva z fajčiarskeho salónika, nefajčiarskej sály a menšieho salónika vhodného na menšie súkromné akcie. V budove sa taktiež nachádzajú 2 kuchyne a pár menších miestností na prípravu a skladovanie jedál, nachádza sa tu šatňa, kancelária, technická miestnosť a pivničné priestory. Zásobovanie kuchyne má samostatný vchod z dvora. Pivničné priestory o výmere 100 m2 sa nachádzajú pod reštauračnou časťou budovy. V budúcnosti možnosť využitia týchto priestorov na vybudovanie skladových priestorov, vinárne, pivárne, a pod.

Pred reštauráciou sa nachádza vlastné spevnené asfaltové parkovisko s možnosťou parkovania 8-10 osobných automobilov. Za budovou reštaurácie sa nachádza ohradený dvor s príjazdom.

Budova v roku prešla čiastočnou rekonštrukciou: výmena okien za plastové, vonkajšie zateplenie budovy, nové kúrenie, nové kotle, nová elektroinštalácia, nová kanalizácia a nové rozvody. Doporučujeme ešte rekonštrukciu samotnej kuchyne ako aj jej vybavenia.

V reštaurácii Barborka sa denne vydá dostatočné množstvo obedov. Organizujú sa tu akcie rôzneho druhu: oslavy, krstiny, svadby a pod. V reštaurácii momentálne pracuje 10 zamestnancov z toho 2 kuchárky a 4 čašníčky.

LOKALITA:
Reštaurácia sa nacháza v priemyselnej časti mesta, kde je množstvo firiem, čo zabezpečuje dostatočné množstvo ľudí počas obedov. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Neďaleko sa nachádza Aupark, BC Krivá, OC Astória. Je tu dobrá dostupnosť či už MHD alebo autom.

CENA: Na vyžiadanie v RK u makléra.

Názor MF Group:

Naša spoločnosť je zameraná na komplexné riešenie klientových potrieb spojených s jeho vysnívaným bývaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Radi Vás prevedieme obhliadkou tejto nehnuteľnosti a zodpovedáme Vaše otázky.

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Košice - Juh