**EXKLUZÍVNE Sklady/Haly v centre mesta Pezinok

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI:

Ponúkame exkluzívne na predaj budovu v meste Pezinok s možnosťou využitia pre sklady, haly, ubytovňu či administratívne priestory.


Objekt sa nachádza v meste Pezinok na Myslenickej ulici – oproti Kauflandu s veľkým potenciálom využitia na rôzne účely.

Dvojpodlažná budova (skeletová) je samostatné stojaca postavená na rovinatom teréne, čiastočne podpivničená. Možnosť nadstavby tretieho podlažia.

Pozemok je o výmere 1288 m2, z toho zastavaná plocha objektu je 444 m2, pivnica o výmere 100 m2.

Stavba je z roku 1973. V roku 2003 bola stavba rekonštruovaná a upravená na prevádzkový objekt cukrárenskej výroby, ktorá je zápisná aj v LV. V roku 2005 bola realizovaná nadstavba a vybudovaný nový samostatný prístup do služobného bytu. Predná časť objektu je zateplená (v roku 2005- hr. 8 cm). Nosnú konštrukciu objektu tvorí železobetónový skelet montovaný s výplňovým murivom. Strecha je pultová zo železobetónových škrupinových nosníkov. Krytina je živičná natavovaná z ťažkých asfaltových pásov. Všetky okná v objekte sú plastové s izolačným dvoj sklom. Objekt je napojený na všetky IS (voda, plyn, kanalizácia a elektrika). Objekt má dobre dispozičné riešenie s orientáciou okien na JZ.

PARKOVANIE: Priamo na pozemku pre viacero áut.

DISPOZÍCIA:

Prízemie – Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, WC, dvoch kancelárii, výrobne, mraziaceho boxu, baliarne, skladu, jedálne, šatňa pre zamestnancov, soc. zariadenie, kotolňa a dve schodiská, svetlá výška 3,56 m. Zastavaná plocha prízemia je o výmere 420 m2.

Poschodie – prístupné nezávislé dvoma samostatnými schodiskami-z prednej a zo zadnej časti budovy. Poschodie dispozične pozostáva z dvoch pohotovostných bytov s príslušenstvom, ktoré sa dajú podľa potreby využiť aj ako kancelárske priestory. Pozostávajúce z obytných miestnosti, 2 kuchýň a soc. zariadenie. Úžitková plocha 240m2, (svetlá výška 2,56 m), balkón.

Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanom území okresného mestečka Pezinok, v okrajovej časti mesta v priemyselnej zástavbe. Dopravné spojenie je zabezpečené mestskou autobusovou dopravou. Železničná stanica je v dosahu do 10 min. Okresné mestečko má výbornú infraštruktúru. V danej lokalite je vyšší dopyt po nehnuteľnostiach.

Cena nehnuteľnosti je 569.900 EUR, v cene sú už zahrnuté všetky poplatky s prevodom nehnuteľnosti až po list vlastníctva pre nového majiteľa.

Znalecký posudok je k dispozícii (698.000 €).

Možnosť financovať prostredníctvom HÚ. Naša realitná kancelária vám ponúka bezplatné stretnutie s našim hypotekárnym špecialistom priamo u nás v kancelárii.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Obhliadky sú možné kedykoľvek po dohode.

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Pezinok

Investičná príležitosť!!! Krásny penzión s reštauráciou v Limbachu
Predaj Cena v RK
Investičná príležitosť!!! Krásny penzión s reštauráciou v Limbachu

Realitná kancelária LEGACY ponúka formou výhradného zastúpenia majiteľa rekreačné zariadenie - Reštauráciu s penziónom na okraji obce Limbach. Ponuku tvoria dve budovy – Reštaurácia s nadštandardne veľkou kuchyňou, prestrešenou terasou...

Hotely a penzióny 1361 m2 Limbach
Na predaj REŠTAURÁCIA Doma na Babe - VÝHODNÁ KÚPA!!, Pezinok
Predaj Cena v RK
Na predaj REŠTAURÁCIA Doma na Babe - VÝHODNÁ KÚPA!!, Pezinok

JEDINEČNÁ príležitosť - KOMPLEX vhodný na rôzne podnikanie aj s bývaním za SUPER CENU!!, Pezinská Baba.RADO Reality exkluzívne ponúka na predaj jedinečnú nehnuteľnosť na rozľahlom pozemku ako príležitosť na...

Hotely a penzióny 0 m2 Pezinok / Pezinská Baba
Rekreačné zariadenie, lyžiarske centrum Pezinská Baba, plus DOHODA
Predaj 238.000,- €
Rekreačné zariadenie, lyžiarske centrum Pezinská Baba, plus DOHODA

Ponúkame na predaj ubytovacie zariadenie priamo v lyžiarskom stredisku Pezinská Baba, vzdialenéiba 12 km od okresného mesta Pezinok.Stavba je situovaná na hrebeni Malých Karpát vo výške 527 m n.m...

Hotely a penzióny 236 m2 Pezinok / Pezinská Baba
PREDAJ HOTEL v centre Pezinka, 1877m2, Národná kultúrna pamiatka
Predaj 1.500.000,- €
PREDAJ HOTEL v centre Pezinka, 1877m2, Národná kultúrna pamiatka

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúce linky a pozrite si 3D virtuálnu prehliadku: Hotelová časť: https://go.tureality.sk/hotelová_časťByt: https://go.tureality.sk/_bytĽavé krídlo: https://go.tureality.sk/ľavé_krídloalebo video: https://youtu.be/tWAnCinGZ6ETUreality...

Hotely a penzióny 1877 m2 Pezinok
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Investičná príležitosť!!! Krásny penzión s reštauráciou v Limbachu Cena v RK Hotely a penzióny 1361 m2 Limbach predaj
Na predaj REŠTAURÁCIA Doma na Babe - VÝHODNÁ KÚPA!!, Pezinok Cena v RK Hotely a penzióny 0 m2 Pezinok
Pezinská Baba
predaj
Rekreačné zariadenie, lyžiarske centrum Pezinská Baba, plus DOHODA 238.000,- € Hotely a penzióny 236 m2 Pezinok
Pezinská Baba
predaj
PREDAJ HOTEL v centre Pezinka, 1877m2, Národná kultúrna pamiatka 1.500.000,- € Hotely a penzióny 1877 m2 Pezinok predaj