Pozemok v obci Dohňany - 1261m2!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Dohňany
1261 m²
predaj - Pozemky - bývanie
65.900,- €
52,26 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

64090x zobrazená v zozname / 10043x zobrazená detailne / 302x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka zaujímavý pozemok v obci Dohňany, časť Mostište. Pozemok je v súčasnosti vedený ako trvalý trávnatý porast, možná je výstavba rekreačnej nehnuteľnosti (zastavanosť do 200 m2). Zároveň je pozemok v návrhu územného plánu určený na IBV. Rozmery pozemku sú približne 22x50 metrov a jeho výmera je 1261 m2. Elektrina sa nachádza v blízkosti pozemku. Vodu je potrebné riešiť vlastnou studňou a odpad žumpou.

Pozemok je situovaný na začiatku obce. Prístup na pozemok je priamo z asfaltovej cesty. Bonusom je možnosť dokúpenia ďalších približne 1000 m2. Budúcim majiteľom ponúka kľudné a pohodové bývanie v blízkosti prírody avšak s výbornou dostupnosťou do mesta. Púchov s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialený približne 7 km, diaľnica D1 je vo vzdialenosti 8 km.

Lokalita obce Dohňany ponúka nádherné možnosti na pasívne, ale aj aktívne trávenie voľného času. Športoví nadšenci určite ocenia veľa cyklotrás, turistických chodníkov, ale aj športovísk nachádzajúcich sa v Púchove, fanúšikovia lyžovania poteší blízkosť lyžiarskych stredísk Čertov (19 km) a Kohútka (23 km). Tí, ktorí uprednostňujú pasívny oddych nájdu svoje útočisko v Športcentre Púchov (7 km) s bazénovým a saunovým svetom. Ponuka je vhodná pre klientov hľadajúcich kľudné bývanie v rodinnom dome s výbornou dostupnosťou do mesta.

Cena pozemku: 65 900,- Eur




Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Dohňanoch

Rozloha pozemku na bývanie 1261 m2 je o 2234 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Dohňanoch.

Pozícia realitnej ponuky

65.900,- €
Cena nehnuteľnosti 25.500,- € 149.000,- €
1261 m²
Rozloha pozemku 441 m² 2326 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1261 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Inžinierske sieteblízko
Orientáciajuhozápadná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1080 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny