ZNÍŽENÁ CENA - dom na krásnom slnečnom pozemku, 864 m2 - obec Môlča

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
864 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

45450x zobrazená v zozname / 3723x zobrazená detailne / 251x zobrazená detailne tento mesiac

Skôr ako si pozriete foto-dokumentáciu, skopírujte si tento link a pozrite si virtuálnu obhliadku:https://youtu.be/o4p123L_NFY

TUreality Vám exkluzívne ponúka na predaj veľký, slnečný, svahovitý pozemok o výmere 864 m2 pri Banskej Bystrici, v obci Môlča. Inžinierske siete elektrina a voda sú na pozemku. Jedná sa o novovybudovanú ulicu s obmedzeným počtom susedov, čo Vám zaručuje kľudné bývanie. Orientácia parcely na juho-západnú stranu poskytuje okrem krásnych výhľadov aj slnkom zaliaty pozemok. Pozemok je pripravený na výstavbu rodinného domu.

Odporúčam vidieť!



Obec Môlča sa nachádza 10 minút cesty autom od Banskej Bystrice a je s mestom spojená autobusovou linkou. Pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom TUreality zabezpečíme:
* bezplatný právny servis šitý na mieru konkrétneho klienta
* vypracovanie všetkých potrebných zmlúv právnikmi našej spoločnosti
* sprievod kvalifikovaného makléra celým procesom predaja nehnuteľnosti (sme s Vami od obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti)

Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na t.č. , prípadne mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Banskej Bystrici

Rozloha pozemku na bývanie 864 m2 je o 796 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Banskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-44...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku864 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-44921 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.