Exkluzívny 2-izbový apartmán v rezorte v Trenčianskych Tepliciach!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality Vám ponúka perlu medzi apartmánmi vo svetoznámom kúpeľnom meste Trenčianske Teplice! Vlastný bazén, vírivka, posilňovňa, podzemné parkovisko a mnoho ďalších benefitov čaká iba na Vás!

Nádherný dvojizbový apartmán s rozlohou 78 m2 sa nachádza sa v uzatvorenom komplexe Kristoff, v tesnej blízkosti samotného centra obľúbeného kúpeľného mesta. Byt na prízemí tehlového apartmánového komplexu má vlastné plynové kúrenie, vďaka čomu sú aj mesačné náklady veľmi priaznivé. Dispozične je byt veľmi dobre riešený: po vstupe sa ocitnete v predsieni, na ľavej strane je kúpeľňa so sprchou a toaletou, bonusom je samostatné podlahové kúrenie. Na pravej strane sa nachádza kuchyňa s kompletným vybavením, ktorá je barovým pultom elegantne prepojená s obývacou izbou. Ďalej nájdeme veľkú spálňu so vstavanou skriňou a množstvom úložného priestoru. Spálňa má vlastnú kúpeľňu s vaňou a samostatnú toaletu. Určite oceníte aj posedenie pri žblkotaní neďalekého potôčika na priestrannom balkóne, so vstupom z obývačky aj zo spálne. Výhodou je, orientácia na juhozápad, vďaka čomu si môžete užívať slnečné lúče skoro celý deň. Celú dispozíciu je možné pozrieť si aj prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=Q7uBD2Exs71

Táto ponuka je zaujímavá aj z investičného hľadiska, pretože byt môžete jednoduchou úpravou zmeniť na dve samostatné jednotky s dvomi samostatnými vstupmi a využívať ich na ďalší krátkodobý alebo dlhodobý prenájom. K bytu je navyše možné prikúpiť murovanú pivnicu (13 m2) a vnútorné garážové státie. Vonkajšie parkovanie je bezplatné.

Kristoff je rezort v ozajstnom zmysle slova. Cely komplex je oplotený a prístup majú iba majitelia bytov. V areáli rezortu nájdete aj množstvo okrasných rastlín, vonkajšie parkovanie a ak chcete mať svojho štvorkolesového miláčika v teplúčku, k dispozícií je podzemné parkovisko. Vyznávačov aktívneho oddychu poteší vlastná posilňovňa a ak by sa Vám málilo, ráno môžete naštartovať telo niekoľkými dĺžkami vo vonkajšom bazéne a večer ukončiť deň vo vírivke! O chod celého areálu sa stará správca.

Trenčianske Teplice nazývané aj Perla Karpát sú od nepamäti mestom liečivých prameňov, relaxu tela a pokoja mysle a zaraďujú sa k najznámejším kúpeľom v strednej Európe. Na tomto romantickom mieste nájdete krásnu prírodu, promenády a celoročný bohatý kultúrny program. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť. Krajské mesto Trenčín je vzdialené približne 13 km a diaľnica D1 10 km.

Cena apartmánu: 209 000 Eur
Cena podzemnej garáže: 25 000 Eur
Cena pivnice (13 m2): 10 000 Eur

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podobné realitné ponuky