METROPOLITAN I Exkluzívny 4izbový mezonet priamo v historickom centre

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Medená
113 m²
2
zvýšené prízemie
4
áno
prenájom - 4-izbový byt
1.300,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

19361x zobrazená v zozname / 2749x zobrazená detailne / 215x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívny 4-izbový mezonet v lukratívnej a príjemne tichej lokalite Starého Mesta, priamo vedľa historických mestských kúpeľov Grössling. Súčasťou bytového domu je aj tiché záhradné átrium prístupné pre rezidentov.

Celková výmera bytu je 113 m2 a nachádza sa v tehlovej budove na prízemí.

Dispozícia bytu pozostáva z obývacej miestnosti s krbom na spodnom podlaží, na hornom podlaží sa nachádza kuchyňa s jedálenskou časťou, tri samostatné izby, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, druhá oddelená toaleta a samostatný priestranný šatník. Byt poskytuje veľké množstvo úložného priestoru či už v šatníku, vo vstavaných šatníkoch alebo pivničných priestoroch.

Byt ponúka čiastočné zariadenie (možnosť prenájmu ako zariadený alebo nezariadený) Kuchyňa je vybavená vstavanými elektrospotrebičmi (el. rúra, sporák, mikrovlnka, umývačka riadu) k dispozícii je samostatný šatník.

Byt je čiastočne klimatizovaný.



Nachádza sa v centre mesta a okolie bytu poskytuje plnú občiansku vybavenosť (MHD, obchody, reštaurácie, kaviarne, potraviny, Eurovea).

Cena energií nie je súčasťou nájmu a činí 200EUR/mes. Vratný depozit je vo výške 1 500€.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Medená

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Medená v Bratislave - Staré Mesto v cene 1.300,- €/mes. je o 386 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 31 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0042194.., uveďte číslo ponuky ZR-20...

Pozícia realitnej ponuky

1.300,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 1.000,- €/mes. 4.100,- €/mes.
113 m²
Celková rozloha 93 m² 328 m²
113 m²
Úžitková plocha 86 m² 240 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha113 m²
Úžitková plocha113 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí2
Počet izieb4
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Krbáno
Klimatizáciaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2021-270 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny