Exkluzívny domček na prenájom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Dostali ste prácu pod Tatrami? Rozširujete svoj biznis? Potrebujete sa nutne presťahovať a zároveň túžite po bývaní, v ktorom sa budete cítiť ako u Vás doma ?

Ponúkam Vám na prenájom nádherný domček v malebnej obci Veľká Lomnica, v ktorom sa zaručene budete cítiť ako u Vás doma!
Rodinný dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 680m2.
Domček je priestranný, pozostáva z vstupnej chodby, z ktorej je vchod do garáže, rozľahlej obývacej izby s krbom, ktorý vytvára pocit naozajstného domova. Kuchyňu ocení každý kto rád varí alebo pečie, nakoľko je plne vybavená modernými spotrebičmi. Ak si chcete svoju šálky kávy vychutnať na terase, umožní Vám to východ z kuchyne na záhradu, kde nájdete pokoj a kľud či už pred alebo po práci.
Na prízemí domu sa nachádza toaleta.
Na poschodí nájdeme tri samostatné izby. Dve izby sú vhodné pre deti alebo ich môžete využívať ako pracovňu. Najväčšia izba disponuje vlastnou kúpeľňou s vírivou vaňou a toaletou, vlastným šatníkom a dvomi balkónmi. Jeden balkón na výhľad na prednú časť ulice a druhý balkón na výhľad do záhrady ale aj na panorámu Vysokých Tatier. Poschodie disponuje kúpeľňou s toaletou.

Dom je štýlovo a moderne zariadený, záhrada je udržiavaná. K dispozícií je garážové státie pre jedno auto, avšak parkovacie miesta sú vyhradené v prednej časti domu pre ďalšie tri až štyri autá.

Ak hľadáte dlhodobé bývanie a zároveň pokoj a súkromie, tento domček bude to správnou voľbou pre trávenie voľných chvíľ.

Lokalite je príjemná, tichá, susedia sú priateľskí, avšak v blízkosti sa nachádza všetká občianska vybavenosť a to, potraviny, zastávka autobusu, vlaku, lekáreň, škola, škôlka.

Cena Dohodou!

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Kežmarok