Exkluzívny Luxusný apartmán v Ičići 70 metrov od mora!

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Opatija
Lokalita.:
80 m²
1
4
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
462.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

115793x zobrazená v zozname / 5722x zobrazená detailne / 116x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka exkluzívny luxusný apartmán v Ičići 70 metrov od mora! Tento nádherný byt sa nachádza na 1. poschodí mestskej vily a má rozlohu 80 m2.
Okrem obývačky je tu dokonale zakomponovaná jedáleň a moderná kuchyňa vyrobená na mieru zo špičkových materiálov. Dlhá chodba vedie do priestoru na spanie, kde sú dve spálne, každá s vlastnou modernou kúpeľňou. Tento byt je vyrobený zo špičkových materiálov a jeho detaily dotvárajú elegantný dojem luxusu a lokality.

Byt pozostáva z veľkej obývacej izby, ktorej dominujú presklené steny, cez ktoré je nezabudnuteľný výhľad na prístav v Ičići a celý Kvarnerský záliv.

Ak patríte k tým, ktorí si chcú odskočiť na pláž, kým sa varí obed, tento apartmán je pre vás ideálnou nehnuteľnosťou!Jedno je isté, a to, že vás tento byt nenechá ľahostajným.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Poschodie1
Počet izieb4
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Balkónáno - 1
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-700803 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.