Exkluzívny penthouse v Condominium Renaissance

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj luxusný veľkometrážny 5 izbový penthouse nachádzajúci sa v rezidenčnom komplexe Condominium Renaissance o podlahovej ploche interiéru 190 m2. Moderná architektúra komplexu patrí so svojimi jedinečnými prvkami a scenériou okolia medzi najprestížnejšie projekty v tejto lokalite. Penthouse je umiestnený na najvyššom poschodí v jednej z víl a zo svojich terás, na ktoré sa vstupuje z každej obytnej miestnosti, ponúka panoramatický výhľad na Bratislavu a Rakúsko.
Príjemný pocit pri vstupe do bytu vytvára veľkorysý presvetlený priestor. Štýlovo kompletne zariadený byt sa vyznačuje hladkými líniami, ktoré sú zvýraznené umeleckými dielami. Vstupná hala plynule prechádza do centrálnej časti bytu, ktorá rozdeľuje celý priestor na dennú a nočnú časť. Denná časť bytu je tvorená priestrannou moderne vybavenou kuchyňou s jedálňou a celopresklenou obývačkou s krbom, ktorá je od kuchyne opticky oddelená miernym vyvýšením. Nočnú časť tvoria štyri spálne, dve kúpeľne, dva šatníky a komora. Byt je vybavený nadštandardnými materiálmi a technológiami. K bytu prislúchajú dve pivnice a dve parkovacie státia v podzemnej garáži.
Vkusný dizajn, samotná dispozícia bytu a krásny výhľad na okolie predurčujú tento byt pre náročného klienta, ktorý hľadá vysoký komfort bývania.

Projekt Condominium Renaissance je situovaný na juhozápadnom svahu nad Devínskou cestou na začiatku mestskej časti Karlova Ves – Dlhé Diely. Vďaka svojej jedinečnej polohe poskytuje projekt očarujúci výhľad na Dunaj a rakúske lesy. Lokalita ponúka dobrú dopravnú dostupnosť, bohatú občiansku vybavenosť a bezprostrednú blízkosť prírody, čo umocňuje výnimočnosť projektu.

Podobné realitné ponuky