EXKLUZÍVNY VEĽKOMETRÁŽNY BYT S TERASOU A S GARÁŽOU - NÁDHERNÝ VÝHĽAD

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj nadštandardný veľkometrážny byt s nádherným výhľadom na lesopark v pokojnej lokalite na Dlhých dieloch na Hlaváčikovej ulici. Byt je situovaný na 3. podlaží približne 20-ročného bytového domu s výťahom, uprostred zelene. Bytový dom je pred plánovanou kompletnou rekonštrukciou exteriéru aj interiéru.
Lukratívny 5-izbový byt so svojou skvelou dispozíciou, rozdeľujúcou byt na dennú a nočnú časť poskytuje svojim majiteľom maximálny komfort a veľkorysou metrážou sa vyrovná bývaniu v rodinnom dome.
V interiéri sú použité kvalitné materiály - drevené podlahy, masívny drevený nábytok, dvere a zárubne. Byt sa predáva kompletne zariadený.

Základné parametre:
- podlahová plocha: 165,5m2 + balkón 10m2 + pivnica + garáž 23m2
- podlažie: 3/5
- vlastné kúrenie
- drevené podlahy, dvere a zárubne
- drevené okná so žalúziami, sieťky
- keramické obklady a dlažby
- kuchynská linka komplet vybavená spotrebičmi (sklokeramická varná doska, umývačka, elektrická rúra, práčka)
- 2 kúpeľne, samostatný šatník, komora

Dispozícia:
- vstupná chodba ústiaca do haly s jedálenskou časťou, voľne prepojenej s kuchyňou so samostatnou komorou
- vstup na terasu s nádherným výhľadom na lesy a Rakúsko
- kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta
- priestranná obývacia izba
- pracovňa (hosťovská izba)
- z haly vstup do uzavretej chodby so vstupom do veľkého šatníka a 3 samostatných spální
- vstup do priestrannej kúpeľne s rohovou vaňou, s toaletou a s bidetom

K bytu patrí aj uzamykateľná garáž v suteréne bytového domu, cena garáže je 15 000,- Eur a taktiež pivnica. Byt je kúpou voľný.

Lokalita je ideálna na pokojné rodinné bývanie, lesopark priamo pred domom ponúka množstvo možností na prechádzky a iné voľnočasové aktivity. Zobúdza Vás spev vtákov, nie ruch veľkomesta. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a skvelá dopravná infraštruktúra.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme aj súdneho znalca, poradenstvo renomovanej právnickej kancelárie, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti a prevedieme Vás celým procesom predaja vrátane prepisu energií na nového majiteľa.
Ak Vás ponuka zaujala, radi Vám zabezpečíme obhliadku. Kontaktujte nás na tel.č. : , prípadne e-mailom na adrese: Kanceláriu ACCENT REAL nájdete na Drieňovej ul. 34 v Bratislave.





Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Bratislava - Karlova Ves