Penzión na predaj, Sliač okr. Zvolen

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj penzión skolaudovaný v roku 2009 v centre kúpeľného mesta Sliač. Jedná sa o samostatne stojaci objekt postavený na rovinatom pozemku o výmere 1741 m2. Murovaná zateplená budova penziónu z tehál Porotherm nie je podpivničená, pozostáva z dvoch obytných poschodí. Prízemie slúži prevažne na reprezentatívne a hospodárske účely a pozostaváva z: vstupná hala, chodba, pracovňa s krbom a vlastnou kúpeľňou, recepcia s atypickou kuchynskou linkou vyrobenou na mieru, jedáleň, prevádzková miestnosť, terasa, garáž a 2 ubytovacie izby, každá s vlastnou kúpeľnou. Na prvom poschodí sa nachádzajú 4 obytné izby s kúpeľňami, v každej sa nachádza sprchový kút, WC a bidet. Každá izba v penzióne je moderne a komfortne zariadená, vybavená minibarom a televízorom s plochou obrazovkou. Na chodbe sa nachádza vnútorná sauna.
Penzión je napojený na všetky IS – plyn, elektrická prípojka, vodovodná a kanalizačná prípojka. Okná a vstupné dvere v celom objekte sú z PVC profil. systému s izolačným dvojsklom. Na oknách jedálne sú vonkajšie žaluzie s elektrickým ovládaním. Kúrenie je teplovodné podlahové z centrálneho zdroja. Kondenzačný plynový kotol ÚK ako aj 750L bojler sú na prízemí, na streche sú osadené 4 slnečné kolektory. Strešná konštrukcia je s krytinou z natavovaných asfaltových šindlov. Penzión je zabezpečený kamerovým systémom a alarmom. Priestory vstupu ako aj časti záhrady sú upravené zámkovou dlažbou a udržiavanou zeleňou. Pri terase sa nachádza vonkajší krytý/nekrytý bazén so slanou vodou s protiprúdom a altánok s posedením. Okolie pozemku je úplne oplotené so vstupnou bránou a bráničkou. Stavebno technický stav penziónu ako aj jeho príslušenstva a vybavenia je výborný, je pravidelne udržovaný a bez závad. Vlastnícke práva majiteľa nie sú obmedzené vecným bremenom ani inou ťarchou.
Objekt je vhodný na prevádzku penziónu, ale aj na sídlo firmy, zriadenie lekárskych ambulancií, prípadne môže slúžiť ako rodinný dom pre väčšiu rodinu.
V cene ponúkanej nehnuteľnosti je kompletný právny servis. Náš hypotekárny poradca Vám zadarmo pomôže získať ideálny úver na kúpu danej nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle , e-mail: alebo v realitnej kancelárii na Sládkovičovej ulici č.1 vo Zvolene oproti hlavnej pošte.


Podobné realitné ponuky