PREDANÉ * Splňte si sen a bývajte v byte po rekonštrukcii

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Lúky
Ulica.: Fedinova
49.06 m²
12
1
2
úplne prerobený
nie
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
177.700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

76505x zobrazená v zozname / 5134x zobrazená detailne / 343x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj novozrekonštruovaný 2-izbový byt na ul. Fedinová, Bratislava V - Petržalka, OV, 53,56 m2 , 1/12p., loggia, pivnica na poschodí, 2x výťah.

Každý z nás by si mal aspoň raz v živote dopriať možnosť bývať v novom alebo zrekonštruovanom byte ako úplne prvý. My takú ponuku pre vás máme – dvojizbový byt v Petržalke dokonca nie je iba kompletne prerobený, ale aj štýlovo a zároveň útulne zariadený. Naozaj vám stačí priniesť si len osobné veci a môžete ihneď plnohodnotne bývať.

Viac o byte


Dvojizbový byt sa nachádza na Fedinovej ulici. Jeho rozloha 53,56 m² zahŕňa aj loggiu (4,5 m²) a pivnicu (1,62 m²). V 12 poschodovom bytovom dome sú hneď dva výťahy, ale náš byt je umiestnený na prvom poschodí. O dozor nad poctivou rekonštrukciou a o návrh a realizáciu interiéru sa pričinila skúsená architekta, čo vidieť nielen na funkčnej dispozícii bytu, ale aj efektívnom rozložení nábytku, vkusných doplnkoch a množstve zaujímavých detailov, ktoré robia z tohto bytu unikátne miesto na bývanie. Vďaka plnohodnotnému zariadeniu, vrátane nábytku, doplnkov a kvetov sa tu už teraz človek cíti ako doma.

Viac o rekonštrukcii


V roku 2022 prebiehala v byte kompletná rekonštrukcia. Vymenené bolo kúrenie, radiátory, rozvody vody, elektriny i odpadu. V byte boli osadené značkové plastové okná REHAU aj s vnútornými žalúziami. V chodbe a v kúpeľni sa prerobili sadrokartónové stropy. Podlahu loggie a kúpeľne pokrýva dlažba, zvyšok bytu i izby majú plávajúcu podlahu. Byt bol nanovo strierkovaný a vymaľovaný, na niektorých stenách sú vkusne využité dizajnové tapety, ktoré členia priestor a opticky ho zväčšujú rovnako ako zrkadlá a zaujímavé svietidlá.

Viac o zariadení


Rekonštrukcia okrem výmeny rozvodov, okien, obkladu či podláh, zahŕňala aj zmenu dispozície a zväčšenie kúpeľne, ktorej výhodou je okrem štýlového obkladu, drevenej dosky pod umývadlom či moderných batérií aj veľká vaňa so zástenou a prirodzené svetlo z menšieho okna. V hlavnej obytnej miestnosti je osadená nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi v záruke – chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, varná doska, digestor i umývačka riadu. Domácu atmosféru dodáva priestoru gauč s vankúšmi, pohodlné kreslo, dekorácie na stenách, lampy i kvety. V útulnej spálni nájdete posteľ a efektívne využitý úložný priestor pri dverách. Veľká, na mieru robená, šatníková skriňa sa nachádza aj na chodbe hneď pri vchode, za novými bezpečnostnými dverami. Určite si obľúbite šikovné dizajnové vešiaky rôznych veľkostí. Na uloženie osobných vecí, kníh či dekorácii poslúžia policové systémy vo všetkých miestnostiach.

Viac o lokalite


Fedinova ulica sa nachádza vo vyhľadávanej časti Petržalky s dobrou dostupnosťou do centra. V okolí je kompletná občianska vybavenosť: základné i materské školy, detské ihriská, obchody, pošta, lekáreň, zastávky MHD i možnosti parkovania. K športovému vyžitiu slúžia plaváreň, workoutové ihrisko, skejt park i tenisové kurty. V blízkosti sú k dispozícii obchody s potravinami či drogériou, viaceré reštaurácie i zdravotné stredisko Fedinova.

Viac o našej realitnej kancelárii



ELITEREAL pôsobí v Bratislave a okolí a zaoberá sa predajom, kúpou i prenájmom nehnuteľností. Výhodou je, že u nás neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je bezplatný právny servis je i zmluvy autorizované advokátom. Zabezpečíme zmluvy, návrh do katastra a ďalšie potrebné dokumenty. Za klienta hradíme poplatok za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra, poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách i poplatky za výpis z listu vlastníctva. Okrem realitnej činnosti poskytujeme aj hypotekárny servis – náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania vašej kúpy nehnuteľnosti. V tomto prípade poskytujeme zdarma vypracovanie znaleckého posudku.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Lúky na ulici Fedinova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Fedinova v Bratislave - Lúky v cene 177.700,- € je o 218 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Lúky. Rozloha má priemernú rozlohu 2-izbového bytu v Bratislave - Lúky.

Pozícia realitnej ponuky

177.700,- €
Cena nehnuteľnosti 120.000,- € 247.000,- €
53.58 m²
Celková rozloha 35.48 m² 81.8 m²
49.06 m²
Úžitková plocha 35 m² 80 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha53.58 m²
Úžitková plocha49.06 m²
Poschodie1
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátC
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JB-42 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny