Fuengirola - Nový development

Štát.: Španielsko
Mesto.: Málaga
Lokalita.: Fuengirola
74 m²
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
229.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

59477x zobrazená v zozname / 2357x zobrazená detailne / 102x zobrazená detailne tento mesiac

Nový development : Ceny od 229 000€ do 429 000€. .
Predstavujeme Vám tento elegantný nový bytový komplex, ktorý sa nachádza na svahu Torreblanca, Fuengirola. Pokojné prostredie, v ktorom si vychutnáte strodomorské prostredie.
Uzka komunita len 71 bytov, ktorú si užijete bez davov a ruchu bývania v centre mesta. Centrum mesta Fuengirola je vzdialené len pár minút, rovnako ako pláže Los Boliches, Torreblanca a Las Gaviotas, ktoré sú vzdialené len pár minút jazdy autom. Miestny autobus a taxík zastavujú priamo pred urbanizáciou a na železničnú stanicu Torreblanca sú to len 3 minúty jazdy autom. Terasy ponúkajú výhľad na krajinu, more alebo hory a harmonicky sa spájajú s priestrannými interiérmi, aby maximalizovali obytný priestor, ktorý si môžete užívať počas celého roka.
Tento projekt poskytuje zdravotné, rekreačné, sociálne a obchodné zariadenia pre všetkých členov rodiny. Vonkajší bazén je umiestnený v tropických záhradách kde si môžete užiť dlhú letnú sezónu, ktorá sa vyznačuje krásnymi slnečnými ránami a jedinečnými západmi slnka.
WELLNESS, krytý vyhrievaný bazén a plne vybavená posilňovňa TO VŠETKO sa v tomto projekte nachádza! Prostredie bolo navrhnuté tak, aby vás povzbudilo, aby ste sa odpojili a oddýchli si. Komunita sa môže pochváliť aj súkromným kinom, Gastro barom a spoločenským priestorom, kde môžete stráviť čas s priateľmi, rodinou alebo aj susedmi. Vďaka vlastnému biznis centru, ktoré je výhradne pre obyvateľov si pokojne môžete spojiť Váš biznis s oddychom.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

229.000,- €
Cena nehnuteľnosti 165.000,- € 1.195.000,- €
83 m²
Celková rozloha 70 m² 196 m²
74 m²
Úžitková plocha 65.94 m² 196 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha83 m²
Úžitková plocha74 m²
Počet izieb3
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-719853 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.