NA PREDAJ - Garsónka, 20m2, Bzince pod Javorinou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PROPERTY vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj garsónku o výmere 20 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Bzince pod Javorinou, ktorá je od Nového Mesta n/V vzdialená len 6 km.

Dispozícia:
Za vstupnými dverami sa nachádza malá chodbová časť. Naľavo je situovaná kúpeľňa, ktorá je vybavená murovaným sprchovým kútom a toaletou. Nehnuteľnosť disponuje slnečnou miestnosťou, ktorej súčasťou je aj kuchynská linka vybavená elektrickým sporákom a digestorom. K bytu tiež prináleží priestranná murovaná pivnica o výmere 7 m2.

Garsónka sa nachádza na 2. poschodí a prešla čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu starého okna za plastové a položenie podlahy. Výhodou čiastočnej rekonštrukcie je fakt, že následné úpravy si môže majiteľ spraviť podľa vlastných predstáv.

Bytový panelový dom, v ktorom je nehnuteľnosť umiestnená prešiel rozsiahlou renováciou vonkajšej fasády. V rámci rekonštrukčných prác boli vymenené schránky, zvončeky a vchodové dvere.

Zdrojom tepla je plynový kotol ústredného kúrenia, ktorý zabezpečuje aj teplú vodu.
Kompletné mesačné náklady pre 2-člennú rodinu predstavujú výšku 80€/mesiac.

Vzhľadom k tomu, že táto nehnuteľnosť je len 6 km vzdialená od Nového Mesta nad Váhom, ktoré sa pýši veľkým počtom pracovných príležitostí, má táto garsónka obrovský investičný potenciál ako ideálna ponuka na dlhodobý prenájom.

Obec Bzince pod Javorinou disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou: obecný úrad, pošta, potraviny, pekáreň, kostol, lekáreň, základná škola s materskou školou.

Keďže sa jedná o družstevný byt, je potrebný hotovostný kupec, nakoľko banka neposkytuje na takýto typ nehnuteľnosti úver.

V rámci našej stavebno-obchodnej spoločnosti Vám vieme pod jednou strechou zastrešiť akúkoľvek rekonštrukciu nehnuteľnosti podľa predstáv budúceho majiteľa. Nakoľko disponujeme aj vlastnou stolárskou dielňou a dizajnovým štúdiom, navrhneme Vám ako Vaše nové bývanie zatraktívniť.


V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok prosím kontaktujte:

Dominika Ondrejičková



Progressive Homes s.r.o - Divízia PROPERTY
prohome.sk
prowood-nabytok.sk
property-byvanie.sk

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Nové Mesto nad Váhom