Garsónka 29 m2, balkón, po rekonštrukcii Rača

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Na pasekách
29 m²
3
2
po rekonštrukcii
áno
predaj - Garsónka
115.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

118613x zobrazená v zozname / 8125x zobrazená detailne / 266x zobrazená detailne tento mesiac

Astonreal ponúka na predaj garsónku o výmere 29 m2 v Rači na Pasekách. Byt sa nachádza na 2p/3p bytového domu. Svetlá garsónka vo vyhľadávanej lokalite plnej zelene. Obľúbená lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, tiché a pekné prostredie, dobrá dostupnosť MHD. K bytu prislúcha pivnica.

Bytový dom je zateplený.


K cene bude pripočítaná provízia pre RK , ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom špecializovanej hypotekárnej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky .Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt alebo e-mail

-ponúkame BEZPLATNÉ HYPOTEKÁRNE PORADENSTVO – kde Vám náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver Kúpou ihneď voľná.Možný úver, byt je bez akýchkoľvek tiarch. Byt je možné výhodne dlhodobo prenajať. .Energetický certifikát nie je k dispozícii. Kontakt alebo mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja garsónky v Bratislave - Rača na ulici Na pasekách

Inzerovaný garsónku na ulici Na pasekách v Bratislave - Rača v cene 115.990,- € má priemernú cenu garsónky v Bratislave - Rača. Rozloha má priemernú rozlohu garsónky v Bratislave - Rača.

Podrobné informácie

Úžitková plocha29 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-23285 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny