GARSÓNKA, 3.POSCHODIE, 20M2, VÝŤAH, KTP. J .NÁLEPKU

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte si podnájom v Leviciach? Chcete sa osamostatniť a mať útulný a šikovný byt pre seba?

Mám tu pre vás jeden tip!

Garsónka sa nachádza v blízkosti centra mesta, kde máte kompletnú občiansku vybavenosť. Ak radi nakupujete v Kauflande, tak ho máte vzdialený len 5 minút pešo. Ak máte radi kulinárske špeciality, tak za rohom sa nachádza reštaurácia a pizzéria.

To sa bude hodiť aj v tom prípade, ak ostane prázdna chladnička a vám sa nebude chcieť variť :-)

Jednou z najväčších výhod je, že nehnuteľnosť sa nachádza v absolútne pokojnej a tichej lokalite. Celý byt je otočený do „dvora“, kde nie je žiadna hlavná cesta ani žiaden ruch. Nájsť bývanie s pekným výhľadom býva veľmi náročné, ale z tejto garsónky budete mať krásny výhľad na stromy a okolitú zeleň.

Na fotkách ste si určite všimli gauč, ktorý je rozťahovací, takže sa na ňom bez problém vyspia aj dve osoby.

Samotná garsónka prešla rekonštrukciou, takže v nej nájdete novú elektroinštaláciu a renovovanú kúpeľňu. Okno v byte je plastové a v garsónke nájdete veľmi obľúbené parkety v perfektnom stave. V zrekonštruovanej kúpeľni sa nachádza menšia vaňa, ktorá sa presne hodí do priestoru.

Príjemný vzhľad bytového domu, ktorý prešiel vkusnou rekonštrukciou je ďalším plusom tejto garsónky. Rekonštrukcia bytového domu zahŕňa zateplenie a kompletná izolácia strechy. A navyše do vchodu je úplne bezbariérový prístup, to znamená že kočík alebo bicykel dostanete do bytu bez najmenších problémov.

Akých nájomníkov hľadá majiteľ?

Takých, ktorí majú seriózny záujem o slušné bývanie a budú si ho vážiť. Takých, ktorí majú vlastný nábytok a potrebujú nezariadený byt. Takých, ktorí budú k bytu zodpovedne pristupovať a budú dodržiavať základné podmienky slušného nažívania v bytovom dome.

Do garsónky sa dá nasťahovať ihneď.

Garsónka sa nachádza na ulici Kpt. J. Nálepku 34 na 3. poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom a príjemným výhľadom na zeleň.

Cena nájmu tejto zrekonštruovanej garsónky je 280€/mesačne spolu s energiami, internetom a televíziou.

Pri záujme sa platí depozit vo výške mesačného nájmu, ktorý je možné získať späť v plnej výške, ak bude stav bytu po ukončení nájmu zodpovedať spoločným dohodám. K depozitu sa pripája jeden mesačný nájom dopredu.

Chcete si dohodnúť obhliadku alebo máte akékoľvek otázky?

ZAVOLAJTE MI NA DOLE UVEDENÉ ČÍSLO A DOHODNEME SI OBHLIADKU TOHTO BYTU. NERADI TELEFONUJETE? TAK POTOM MI NAPÍŠTE EMAIL ALEBO SMSKU.

S pozdravom
Marek Kusý

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Levice