GARSÓNKA, BALKÓN, PIVNICA, PARKOVACIE STÁTIE, ul. PEZINSKÁ, VINOSADY

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj garsónku, ktorá sa nachádza na ulici Pezinská vo Vinosadoch. Bytový dom je umiestnený na začiatku obce Vinosady, smerom od okresného mesta Pezinok, ktoré je vzdialené iba 2 km. Orientácia bytu je na juhozápadnú stranu, čo zabezpečuje dostatok svetla. Prislúcha k nemu balkón, murovaná pivnica a parkovacie státie vo vlastnom uzatvárateľnom dvore.

BYT JE KÚPOV IHNEĎ VOĽNÝ!

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
- Lokalita: Vinosady, Pezinská ulica
- Poschodie: 2
- Materiál: Tehla
- Orientácia bytu: JZ
- Pivnica: Áno
- Balkón: Áno

VÝMERA:
- Úžitková plocha: 28,5 m²
- Balkón: 1,6 m²
- Pivnica: 2,8 m²

DISPOZÍCIA BYTU:
- Vstupná chodba
- Kúpeľňa s vaňou, WC, umývadlom a so vstupom na balkón
- Izba s prípravou na kuchyňu

VYBAVENIE BYTU:
- V chodbe a kúpeľni je dlažba, v izbe laminátová podlaha
- Plastové okná
- Kúrenie elektrickými radiátormi

LOKALITA A OKOLIE:
Z bytu je pekný výhľad na prírodu. V obci je ZŠ do 4. ročníka, MŠ, potraviny, reštaurácia. Autobusová zástavka je vzdialená iba 500 m. Okresné mesto Pezinok je vzdialené iba 2km, ktoré ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.

CENA: 69 999 € + 2 000 € sprostredkovateľská provízia

ID:

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Pezinok