GARSÓNKA - BALKÓN, PIVNICA, PARKOVACIE STÁTIE, ul. PEZINSKÁ, VINOSADY

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj garsónku v pôvodnom stave, ktorá sa nachádza vo Viladomoch na začiatku Vinosad, smerom od okresného mesta Pezinok na Pezinskej ulici. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 1999. Orientácia bytu je na juhozápadnú svetovú stranu, čo zabezpečuje dostatok svetla. K bytu prislúcha balkón, murovaná pivnica a parkovacie státie vo vlastnom uzatvárateľnom dvore.

BYT JE KÚPOU IHNEĎ VOĽNÝ!

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
- Lokalita: Vinosady, Pezinská ulica
- Poschodie: 2
- Materiál: Tehla
- Orientácia bytu: JZ
- Pivnica: Áno
- Balkón: Áno
- Parkovacie státie: Áno

VÝMERA:
- Úžitková plocha: 28,5 m²
- Balkón: 1,6 m²
- Pivnica: 2,8 m²
- Celková plocha: 32,9 m²

DISPOZÍCIA BYTU:
- Vstupná chodba
- Kúpeľňa s vaňou, WC, umývadlom a so vstupom na balkón
- Balkón
- Izba s prípravou na kuchyňu

VYBAVENIE BYTU:
- V chodbe a kúpeľni je dlažba, v izbe laminátová podlaha
- Plastové okná
- Kúrenie elektrickými radiátormi

LOKALITA A OKOLIE:
Z bytu je pekný výhľad na prírodu. V obci je ZŠ do 4. ročníka, MŠ, potraviny, reštaurácia. Autobusová zástavka je vzdialená iba 500 m. Okresné mesto Pezinok je vzdialené 2km, ktoré ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.

CENA: 82 000 €

ID:

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Podobné realitné ponuky