GARSÓNKA PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII NA SÍDLISKU ZLATÝ POTOK.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj kompletne prerobenú garsónku na sídlisku Zlatý Potok. Nachádza sa v kompletne zateplenej bytovke s novou strechou a aj spoločné priestory prešli novou rekonštrukciou aj s výťahom. Je voľný a pripravený pre nového majiteľa. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene istá.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Pozostáva zo vstupnej chodby, murovaného jadra s WC a 1 miestnosti v ktorej je kuchynská linka. Kompletná rekonštrukcia prebiehala v roku 2018. Byt je stredový a veľmi teplý o čom svedčia nízke mesačné náklady.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:
• rozloha bytu je 22 m2, 2/8 poschodí
• murované jadro so spojenou dispozíciou, sprchovacím kútom, skrinkou s umývadlom a zrkadlom
• nová kuchynská linka s chladničkou a elektrickou dvojplatničkou
• v chodbe dlažba, v jadre keramická dlažba s obklady
• nové plastové okná, bezpečnostné dvere SOLO
• nová vodoinštalácia aj elektroinštalácia
• nové stierky
• k bytu prislúcha murovaná pivnica o rozlohe 2,32m2
• mesačné náklady na bývanie pre jednu osobu sú do 50,-€
• energetický certifikát nie je k dispozícii
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:
Garsónka sa nachádza na sídlisku Zlatý Potok v kompletne zateplenej bytovke s novou strechou. Nachádza na druhom poschodí s výťahom. Kompletná rekonštrukcia prebiehala v roku 2018. Murované jadro je v príjemných odtieňoch šedej v kombinácii s bielou. Je prakticky vyriešené so sprchovým kútom a spojeným WC. V celom byte je nová elektroinštalácia a nové omietky. Vymenená je aj vodoinštalácia. Krásne, bukové parkety v izbe. Nízke náklady na mesiac pre jednu osobu boli do 50,-€ mesačne. Kuchynská linka je nová so vstavanou chladničkou a elektrickou dvojplatničkou. Výhľad je veľmi pekný, samá zeleň. Bytík je vhodný pre niekoho kto sa chce osamostatniť, alebo pre niekoho kto začína nový život. V blízkosti sa nachádza základná škola, škôlka, potraviny a v blízkosti aj nákupné centrá a zástavka MHD. Byt je vhodný na bývanie ako aj investíciu.

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, znalecký posudok, kataster, hypotéku, prepis všetkých energií a odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. a alebo Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT144ZV volajte mi kedykoľvek, prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi lekárňou a cestovnou kanceláriou.


Podobné realitné ponuky