Garsónka, predaj, Rustaveliho, Rača

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na predaj krásny slnečný 1-izbový byt v novostavbe s nádherným výhľadom na celú Bratislavu a Bratislavský hrad na Rustaveliho ulici 2 v Bratislave, mestská časť Rača. Byt sa nachádza na 7. poschodí v 7 poschodovom obytnom dome s 2 výťahmi. Celková podlahová plocha bytu je 35 m2, k bytu prislúcha loggia o veľkosti 6,8 m2 a pivnica o veľkosti 3,2 m2.

Dohoda na cene možná.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s obývačkou so spacou časťou, toalety a samostatnej kúpeľne. Byt sa predáva zariadený so vstavanou skriňou, rozkladacím gaučom, kreslom, jedálenským pultom s barovou stoličkou, kuchynskou linkou, chladničkou s mrazničkou. Štandard bytu: podlahy v kuchyni a obývacej časti sú laminátové, v kúpeľni a toalete sú z keramickej dlažby. Okna sú plastové s vnútornými žalúziami.

Okolie bytového domu poskytuje výbornú občiansku vybavenosť, obchody, reštaurácie, kaviarne, cukráreň, Billa, Kaufland, lekáreň, veterinárna klinika, fitcentrum, pošta, škola, škôlka, zastávka MHD s výbornou dostupnosťou do mesta. V blízkosti sa nachádza železničná stanica, rybník Rača a kúpalisko.

Cena za uvedený byt je 102.000,-/€. Uvedená cena je kompletná, v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Martin Chromý, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky

Garsónka 29 m2, balkón, po rekonštrukcii Rača
Predaj 115.990,- €
Garsónka 29 m2, balkón, po rekonštrukcii Rača

Astonreal ponúka na predaj garsónku o výmere 29 m2 v Rači na Pasekách. Byt sa nachádza na 2p/3p bytového domu. Svetlá garsónka vo vyhľadávanej lokalite plnej zelene. Obľúbená lokalita s...

Garsónka 29 m2 Bratislava - Rača / Na pasekách
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Garsónka 29 m2, balkón, po rekonštrukcii Rača 115.990,- € Garsónka 29 m2 Bratislava - Rača
Na pasekách
predaj