Garsónka s loggiou, prenájom, Rybničná, Vajnory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na prenájom garsónku na Rybničnej ulici v Bratislave, časť Vajnory. Garsónka sa nachádza na 8 poschodí v 9 podlažnom obytnom dome s výťahom. Celková rozloha garsónky predstavuje 26 m2, ku ktorej prislúcha loggia o rozlohe 2 m2. Parkovanie pred bytovým domom je súkromné, okolo bytového domu verejné.

Garsónka je vhodná na bývanie pre jednu osobu, prípade pár, nefajčiara, bez domácich zvierat.

Dispozícia garsónky pozostáva zo vstupnej chodby s kuchynkou, izby, loggie a kúpeľne s toaletou. Garsónka sa prenajíma zariadená: zariadená kuchynská linka so spotrebičmi, indukčná dvojplatnička, chladnička s mrazničkou, mikrovlná rúra, práčka, stôl so stoličkami, rozkladacia posteľ, skriňa. V bude je internet, avšak nie je dotiahnutý do bytu.

Okolie bytového domu poskytuje dobrú občiansku vybavenosť: obchody, reštaurácie, Kaufland, drogéria, zdravotné stredisko, v blízkosti Vajnorský rybník, zastávka MHD s dobrou dostupnosťou do mesta, neďaleko železničná stanica Bratislava - Rača.

Cena za prenájom garsónky je 380,- €/mesiac vrátane energií pre jednu osobu, v prípade ubytovania dvoch osôb je cena 400,- €/mesiac vrátane energií.

Zodpovedný maklér: Martin Chromý, kontakt , email:

Text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky