PREDANÉ, Gastro priestory, TOP cena, Rumančeková, Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne - realitná kancelária Zenith Reality vám ponúka na predaj gastro priestor na Rumančekovej ulici v Bratislave, mestská časť Ružinov. Celková rozloha priestoru predstavuje 49,81 m2 a k priestoru je pridružený ďalšia miestnosť o rozlohe 26,70 m2 za mesačný prenájom 80/€. K priestoru sa tak isto dá prenajať terasa od mestskej časti Ružinov, ktorá je celoročne plne funkčná v prípade ak si ju nový majiteľ bude vykurovať stojanovým ohrievačom v zimných mesiacoch.

Priestor je ihneď k dispozícií a je vhodný ako kancelária, gastro priestor prípadne nápadom sa medze nekladú. Nakoľko priestor sa nachádza vo vnútro bloku ulice Rumančeková ktorá je veľmi obľubenou časťou na bývanie mladých rodín s deťmi je veľkým potenciálom si otvoriť kaviarničku s detským kútikom,prípadne malú prevádzku s občerstvením a výrobou drobných pochutín.

Dispozícia priestoru pozostáva zo skladu, kancelárie, menšej kuchynky, dvoch miestností pre hostí a z dvoch toaliet z umývadlami. Priestor sa predáva zariadený vstavaným barom, prípadne po dohode kompletne vyprataný a pripravený na nové nápady nového vlastníka. Priestor je postavený z klasický materiálov (panel, plastové okná a železné

Cena za uvedený byt je 69.990,-/€. Uvedená cena je kompletná v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Bratislava - Ružinov

ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA
Predaj 29.900,- €
ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA

Ponúkame Vám na odstúpenie REŠTAURÁCIU – PIZZERIU, ktorá sa nachádza v mestskej časti Ružinov v Bratislave. V reštaurácii sa varilo: a la carte, denne menu, pizza, hamburgery aj s rozvozom...

Gastro priestory 400 m2 Bratislava - Nivy / Rádiová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA 29.900,- € Gastro priestory 400 m2 Bratislava - Nivy
Rádiová
predaj