PREDAJ, Apartmán, D.N.V. ul. Š. Králika, parkovanie v cene

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 1 izbovú nehnuteľnosť – na liste vlastníctva zapísanú ako priestor - v 6 ročnej novostavbe rezidenčného projektu na ulici Štefana Králika v mestskej časti Bratislava – Devínska Nová Ves. Vynikajúca investičná príležitosť za skvelú cenu. Veľmi dobrý pomer medzi cenou a výnosom z nájmu. Nehnuteľnosť má rozlohu 32 m2, nachádza sa na 4. poschodí zo 7. poschodí. V cene je aj vyhradené vonkajšie parkovanie priamo pred domom. Náklady spojene s užívaním apartmánu vrátane elektriky sú 80€/mes.

Apartmán je vybavený: bezpečnostnými protipožiarnymi dverami, vo vstupnej chodbe je umiestnená šatníková zástena zo zrkadlom, vedľa je vstup do kúpeľne spojenej s toaletou. V kúpeľni je veľká rohová vaňa a toaleta s podomietkovým systémom Geberit a umývadlo (vid foto). V hlavnej miestnosti je umiestnená skriňa, rozkladací gauč, komoda pod televízor plus závesne skrinky s poličkami, v rohu je umiestnený aj pracovný stôl. V kuchynskom rohu je inštalovaná kuchynská linka na mieru zo vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická trúba, elektrická varná doska, ľadnička). Predáva sa kompletne zariadený.

Dom, v ktorom sa apartmán nachádza je umiestený v peknom prostredí priamo pod Devínskou Kobylou. V okolí domu je kompletná občianska vybavenosť- banka priamo v dome, Lidl, Tesco, Terno v pešej dostupnosti do 5 min. V blízkosti je taktiež kaviareň, cukráreň, reštaurácie a pod. Zástavka MHD je 1min od domu. Zdravotné stredisko je asi 5 min peši. Obchodno-zábavne centrum BORY Mall je 5 min jazdy autobusom alebo autom.

Cena nehnuteľnosti je 72.990,- € vrátane provízie realitnej spoločnosti, v ktorej sú zahrnuté kompletné právne služby, poradenstvo, hypotekárny servis a ostatné náležitosti pri prepise samotnej nehnuteľnosti.
Zodpovedný maklér: Anton Trška, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2016 Grahams, s.r.o.


Podobné realitné ponuky

SKVELÁ PRÍLEŽITOSŤ BÝVANIA ALEBO INVESTÍCIE
Predaj 125.000,- €
SKVELÁ PRÍLEŽITOSŤ BÝVANIA ALEBO INVESTÍCIE

Real - H, s.r.o. ponúka na predaj dizajnový moderný 1 izbový byt ulica J. Jonáša , Bratislava IV Devínska Nová VesRozloha bytu je 29 m2Byt sa nachádza na 7...

1-izbový byt 29 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Jána Jonáša
KOMPLETNE VYBAVENÝ 1-IZB. BYT, NOVOSTAVBA, PARK. STÁTIE, BYSTRICKÁ UL.
Predaj 135.000,- €
KOMPLETNE VYBAVENÝ 1-IZB. BYT, NOVOSTAVBA, PARK. STÁTIE, BYSTRICKÁ UL.

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj 1–izbový v 3 ročnej novostavbe na ulici Bystrická - Bratislava; Devínska Nová Ves. Je situovaný v pokojnej lokalite, na 1. poschodí bytového domu...

1-izbový byt 28.58 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Bystrická
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
SKVELÁ PRÍLEŽITOSŤ BÝVANIA ALEBO INVESTÍCIE 125.000,- € 1-izbový byt 29 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Jána Jonáša
predaj
KOMPLETNE VYBAVENÝ 1-IZB. BYT, NOVOSTAVBA, PARK. STÁTIE, BYSTRICKÁ UL. 135.000,- € 1-izbový byt 28.58 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Bystrická
predaj