Gravitas - Na predaj hala s veľkým pozemkom, Senecká cesta, Šamorín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Šamorín
Ulica.: Senecká cesta
1019 m²
nie
verejný vodovod
nie
230V
áno
predaj - Sklady a haly
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1398x zobrazená v zozname / 158x zobrazená detailne / 158x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj oceľovú halu s oploteným, udržiavaným pozemkom na frekventovanej Seneckej ceste v Šamoríne. Vstup do areálu je priamo z hlavnej cesty cez posuvnú elektronickú bránu.

Pozemok má rozlohu 3300 m2( 101m x 32 m), zastavaná plocha haly je 1019 m2( 40m x 25m). V prednej časti, pred vstupom do haly, sa nachádza parkovisko pre 10 – 12 áut ( rozloha cca 14 m x 30 m) a nakladacia rampa . Popri hale je prechod o šírke 5 m k zadnej časti oploteného pozemku, kde sa nachádza unimobunka. V tejto časti parcely je priestor pre vonkajšie skladovacie priestory(32 x 40 m), prípadne pre výstavbu ďalšej haly o veľkosti cca 1000m2. K dispozícii je nová UPI, koeficient zastavanosti v tejto zóne je max. 0,60.

Hala pozostáva z oceľovej konštrukcie pokrytej oceľovým plechom, nie je zateplená. Strecha je čiastočne presvetlená lexanom. Podlahu tvorí leštený betón. Vnútri sa nachádza zázemie pre zamestnanca: kancelária, kuchynka, toaleta.

K dispozícii sú IS : voda(verejný vodovod), elektrika, kanalizácia. Optický kábel je na hranici pozemku.

Pozícia haly je veľmi výhodná, vzhľadom k priamemu novému napojeniu na R7 v smere do Dunajskej Stredy a aj na Bratislavu a výpadovku D1. V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť mesta Šamorín, zastávky MHD, obchodný dom, potraviny, reštaurácie, banky, atď.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja skladu a haly v Šamoríne na ulici Senecká cesta

Rozloha je o 629 metrov väčšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Šamoríne.

Podrobné informácie

Celková rozloha3300 m²
Úžitková plocha1019 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zMontované
Zateplený objektnie
Energetický certifikátáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-BH-3 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.