Predaj, jednoizbový byt Brezno, Brezno mesto, L.Novo...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na vyhľadávanej adrese a to ulici Ladislava Novomeského v Brezne ponúkame na predaj veľmi pekný, južne orientovaný, jednoizbový byt o výmere 42m2.
Byt situovaný na prvom poschodí s pivnicou sa nachádza v plne rekonštruovanom osemposchodovom bytovom dome.
Samotný byt prešiel skutočne poctivou nedávnou kompletnou rekonštrukciou (5/2021) - nové vchodové dvere, nové stierky, nové podlahy, rozvody vody a elektriny, vymenené okná, úplne nová ešte nepoužívaná kuchynská linka ako i samozrejme nová, nepoužitá sanita v kúpeľni a WC. Štedrá výmera bytu a hlavne priaznivé pôdorysné rozmery kuchyne umožňujú zriadiť ďalší obytný priestor a užívať tak byt ako dvojizbový.
V blízkom okolí nehnuteľnosti s dostupnosťou na pešo za pár minút sa nachádza skutočne absolútne komplexná občianska vybavenosť ako napr. : nemocnica, Lidl, Kaufland, Tesco, zimný štadión, čerpacia stanica atď.
Takto lukratívnu nehnuteľnosť možno vnímať napr. ako štartovaciu pre mladú rodinu (pod oknami sa práve buduje nové detské ihrisko) ale i pre seniorov (1.posch.+blízke obchody a nemocnicu), alebo i ako vynikajúcu investičnú príležitosť pre možnosť celoročných športových aktivít na neďalekom Chopku, Mýte pod Ďumbierom, Tále, atď.)
ID ponuky: BR-54738

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Brezno

REZERVOVANÉ - REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt ...
Predaj 46.000,- €
REZERVOVANÉ - REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt ...

Ponúkame na predaj 1 izbový byt v meste Podbrezová - Kolkáreň.Byt :Nachádza sa na 2 z 3 poschodí.Byt prešiel takmer kompletnou rekonštrukciou.Rozloha bytu je 33m2.K bytu...

1-izbový byt 33 m2 Podbrezová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÉ - REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt ... 46.000,- € 1-izbový byt 33 m2 Podbrezová predaj