Predaj, rodinný dom Madunice, cena dohodou - NOVOSTAVBA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Madunice
220 m²
813 m²
neuvedené
áno
nie
nie
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

189778x zobrazená v zozname / 17930x zobrazená detailne / 244x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v obci Madunice okr.Hlohovec, 13km od Trnavy.
Pozemok má rozlohu 813m2. Dom je celý podpivničený, má euro okná, kvalitné bezpečnostné dvere všade kvalitné dubové parkety, krásne drevené schodište, nová veľká kuchynská linka.

Dispozícia domu:


Prízemie: Obývacia izba s jedálňou, kuchyňa, šatník, wc, sprcha, garáž, chodba
Poschodie: chodba, kúpeľňa, obývacia izba, 3xizba

Suterén: 4xizba


Veľmi úsporné ekonomické a ekologické kúrenie - plne automatický peletkový a plynový kotol, veľmi nízke náklady na kúrenie.
Dom má veľmi kvalitné radiátory. Pivničné priestory sú tiež obývateľné. Veľmi lukratívna lokalita, výborné autobusové aj vlakové spojenie.

Blízkosť Trnavy, Piešťan. Hlohovca, Nitry.


Nehnuteľnosť je kompletne zateplená a má zavedené kúrenie, elektrinu, vodu, plyn a kanalizáciu.
Dom je samozrejme vhodný na okamžité bývanie. Samozrejme všetky použité materiály sú prvotriedne, obvodové múry ako aj všetky ostatné steny sú z pálených tehlo blokov Winerberger. Priebeh stavby je možné zdokladovať.
Pokiaľ hľadáte kvalitný priestranný rodinný dom za výbornú cenu v tom prípade je táto ponuka určená práve pre Vás. Cena dohodou.

ID ponuky: HC-49387



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Maduniciach

Rozloha je o 9 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Maduniciach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Maduniciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-49...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku813 m²
Celková rozloha220 m²
Úžitková plocha220 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátA
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-49387 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.