Predaj, trojizbový byt Hontianske Nemce, REZERVOVANÉ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj trojizbový byt s veľkorysou výmerou 92m2. Byt sa nachádza na druhom poschodí a je v pôvodnom stave, vhodný na kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Je orientovaný na SV/JZ. Dispozičné riešenie bytu je účelne využité a pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, spálne, detskej izby, obývačky s výstupom na lodžiu, kúpeľne, WC a špajze. K bytu patria 3 pivnice v suteréne.
Parkovanie pred bytovkou je bezproblémové. Príjemné prostredie láka k oddychu a posedeniu v záhrade pri bytovom dome. Preto je toto bývanie ideálne pre rodiny s deťmi. Okolité lesy sú plné húb, byliniek a lesných plodov, rôzne možnosti prechádzok a turistiky.
Vzdialenosť do kúpeľného mesta Dudince je 15 min autom, Sebechleby sú takmer za rohom cca 3km, okresné mesto Krupina 10 min autom.
Už neváhajte a príďte sa osobne pozrieť, aby ste sa sami presvedčili, že touto kúpou nezískate byt ale domov. Ak si tu viete predstaviť svoje bývanie a táto ponuka vás zaujala, tak si dohodnite obhliadku. ID ponuky: KA-58184

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Krupina

Predaj, trojizbový byt Krupina, Majerský rad
Predaj 83.000,- €
Predaj, trojizbový byt Krupina, Majerský rad

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v zachovalom stave o rozlohe 74,54m2 na ulici Majerský rad v Krupine. Byt sa nachádza na druhom poschodí z piatich. K bytu prináleží...

3-izbový byt 75 m2 Krupina
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, trojizbový byt Krupina, Majerský rad 83.000,- € 3-izbový byt 75 m2 Krupina predaj