Historický dom-podnikanie a bývanie, ul. Alžbetina, Košice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj meštiansky dom - národnú kultúrnu pamiatku, ktorý sa nachádza v radovej výstavbe na území Mestskej pamiatkovej rezervácie Košice - centrum na Alžbetinej ulici. Bol postavený v 2. polovici 18. storočia v roku 1760. Pȏdorys má tvar štvorca. Celý dom je čiastočne zrekonštruovaný a pozostáva z prízemia, 1 nadzemného podlažia, podkrovia a suterénu. Nadzemné podlažie tvorí priestranný 4-izbový byt s pôvodnými vysokými stropmi a klenbami. Výnimočnosťou tohto bytu sú zachovalé architektonické prvky a umelecké interiérové fresky zdobiace hlavné schodište. Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, obývačky s východom na balkón, 3 izieb, kuchyne a 2 kúpeľní. Súčasťou bytu je veľká terasa. Podkrovie, terajšia povala, poskytuje možnosť prestavby na 3-izbový byt so samostatným vchodom. Miestnosti na prízemí a v suteréne momentálne slúžia na prenájom obchodných priestorov. Nehnuteľnosť je bez ťarchy.

Cena je stanovená vlastníkom nehnuteľnosti, s možnosťou upresnenia na obhliadke. Dohodnite si termín obhliadky tejto nehnuteľnosti na našej zákazníckej linke. Ak je linka zaneprázdnená zavoláme Vás.
Ak sa Vám nezobrazuje úplný opis, vyhľadajte si inzerát na našej webovej stránke ... broker-real.sk, ID 313

Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie, ktorá zahŕňa standardné poplatky spojene s: overenie, prevod, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvného právnika na Slovensku a v Maďarsku. Zabezpečíme Vám projektanta, záhradného architekta, geodeta, stavebnú spoločnosť a iné služby.
Ďalšie informácie a termín obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke : +
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Zvláštne nehnuteľnosti, Košice - Ťahanovce