NÁJDENÉ: NÁJOM v novostavbe Košice -Dargovských hrdinov, Furča

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Dargovských hrdinov
Lokalita.: Košice - mestská časť Dargovských hrdinov
2
úplne prerobený
podnájom - 2-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

5854x zobrazená v zozname / 5041x zobrazená detailne / 94x zobrazená detailne tento mesiac

NÁJDENÉ PRE KLIENTOV do niekoľkých dní:

Realitná kancelária KALANINOVÁ realitné služby a Mária Hegedušová HĽADAJÚ pre overenú, slušnú klientku, NÁJOM nadštandardného bytu v Košiciach, MČ Dargovských hrdinov - Furča.

Preferované sú hlavne novostavby (napr. Krosnianska, Bytový dom Furča na ul. Sv. rodiny, Adlerova, Bumble Bee), prípadne aj vkusne, kompletne, zrekonštruované byty v panelových domoch, napr. aj ulica Ovručská.

Najvhodnejší, pre našu klientku, je 2-izbový byt s balkónom, loggiou alebo terasou, mimo prízemia a vrchného poschodia, v zrekonštruovanom bytovom dome so slušnými susedmi, bez neprispôsobivých občanov.

V byte bude bývať jedna osoba - nefajčiarka (bez zvierat či detí).

Ak vlastníte takúto nehnuteľnosť a hľadáte seriózneho, bezproblémového nájomcu, neváhajte ma kontaktovať na tel. č.: alebo mailom:

Naša realitná kancelária sa postará o všetko. Zabezpečíme právny servis súvisiací s prenájmom a všetky potrebné úkony (dovzdanie bytu, odpis meračov energií..).

Fotky sú len ilustračné.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusprenajaté
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-12 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.