Hľadáte byt, do ktorého sa môžete rovno nasťahovať?

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Natália Šultysová / realitná maklérka.sk ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt v na Dlhých dieloch v tesnej blízkosti Karloveského lesa.

Tento príjemný 4 izbový byt sa nachádza na Veternicovej ulici a je situovaný na 3 podlaží z celkových 8 poschodí v bytovom dome. Vstupná brána je na čipové otváranie a má veľmi pekné udržiavané spoločné priestory. Bytový dom bol kolaudovaný v r. 2000 a energetický certifikát budovy spadá pod kategóriu B.

Celková úžitková plocha bytu je 86,26 m2, plocha bytu je 82,62 m2 a loggia má výmeru 3,64 m2. Pivnica sa nachádza v suteréne bytového domu.

Byt disponuje 4 samostatným izbami, má samostatnú kuchyňou s východom do loggie, veľkú vstupnú halu a predsieň, samostatný šatník a toaletu s WC. Byt je orientovaný na severozápadnú a južnú stranu.
Podlahy, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, kuchynská linka na mieru, vrátane spotrebičov (chladnička, umývačka riadu, plynový sporák, rúra, mikrovlnka, automatická práčka) nové elektrické rozvody a rozvody vody v kuchyni, kúpeľni a WC, odsávanie vzduchu s automatickým uzatváraním. Nové obklady, dlažba, sanita, domový vrátnik, nové kovania na interierových dverách, vstavaná skriňa v hale, presklená loggia, nový náter a termostatické hlavice na radiátoroch. Každý byt má vlastné meranie spotreby tepla pre vykurovanie. Tento byt je veľmi nenáročný na vykurovanie.


Orientácia bytu je od severu až po západ, čiže krásny slnečný a svetlý.
Mesačné náklady na 3 osoby do 170 EUR (všetky poplatky vrátane elektriky, správy a fondu opráv).

Názor maklérky: byt má výbornú polohu, výbornú dispozíciu, súkromie (iba dva byty na poschodí) a kúsok od domu sa nachádza všetka občianska vybavenosť. Výborná komunita ľudí a s príjemnými susedmi. Byt je po peknej rekonštrukcii, s možnosťou okamžitého sťahovania.
Zhrnutie:
 4 izbový byt po peknej rekonštrukcii
 Výborná dispozícia a orientácia bytu s plnou presvetlenosťou všetkých izieb
 občianska vybavenosť a blízkosť lesa
 Bez tiarch
 Voľný ihneď

Cena bytu – 188.000 EUR

Ak máte záujem o ďalšie informácie či obhliadku, neváhajte ma kontaktovať.
Certifikovaná realitná maklérka Natália Šultysová – 18 rokov v realitách
,

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Bratislava - Karlova Ves

Na predaj krásny 4-izbový byt, Beniakova ul.,81 m², Karlova Ves
Predaj 239.900,- €
Na predaj krásny 4-izbový byt, Beniakova ul.,81 m², Karlova Ves

Číslo ponuky : 189646, Kontakt: Eduard Číž, Telefón : 0910 706 802, E-mail : ciz@vasereality.skAk hľadáte 4-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii, byt so 4 samostatnými nepriechodnými izbami, byt do...

4-izbový byt 76 m2 Bratislava - Karlova Ves
4 izbový byt v Karlovej Vsi s krásnym výhľadom
Predaj 258.000,- €
4 izbový byt v Karlovej Vsi s krásnym výhľadom

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový byt Bratislava-Karlova Ves, na ulici Segnerova. Plocha: úžitková 84,48m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. PARAMETRE BYTUByt sa nachádza na 8.poschodie/13. Byt má celkovú...

4-izbový byt 84.48 m2 Bratislava - Karlova Ves / Segnerova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj krásny 4-izbový byt, Beniakova ul.,81 m², Karlova Ves 239.900,- € 4-izbový byt 76 m2 Bratislava - Karlova Ves predaj
4 izbový byt v Karlovej Vsi s krásnym výhľadom 258.000,- € 4-izbový byt 84.48 m2 Bratislava - Karlova Ves
Segnerova
predaj