REZERVE/Hlohovec/MADUNICE - chata v zastavanej časti obce na prerábku

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj 3i rodinný dom v zastavanej časti obce Madunice. Dom je momentálne v štádiu nedokončenej rekonštrukcie - ideálne na dotvorenie podľa vlastných predstáv. Dom je v dobrej lokalite v rámci obce Madunice využiteľný ako na trvalé bývanie, alebo ako chata. Na užívanie dom vyžaduje rekonštrukciu a dokončenie stavebných úprav. Dohoda na cene možná.

SÚČASNÝ STAV:
Dom je čiastočne zrekonštruovaný - začatá, ale nedokončená rekonštrukcia. Strecha ako aj múry sú pôvodné. Väčšina okien bola vymenená za plastové. V RD pôvodne nebola kúpeľňa - v kúpeľni boli dovedené prípojky na osadenie vane, umývadla a zaliaté elektrické podlahové vykurovanie. V kúpeľni je osadený nový elektrický bojler na prípravu teplej vody, steny čiastočne obložené sádrokartónom. Dlažba nie osadená, ale je zakúpená a v cene. V kuchyni sú spravené nové prípojky na osadenie kuchynskej linky.

DISPOZÍCIA:
Dom dispozične pozostáva z 3 prechodných miestností (obývacia izba, spáľňa, kuchyňa s jedálňou) + kúpeľňa + zádverie + sklad/komora. V rámci rodinného domu je k dispozícii aj časť nábytku (v rozloženom stave, ktorý je v cene)

LOKALITA, POZEMOK
Dom sa nachádza na pozemku s celkovou rozlohou 345m2. Pozemok je v pôvodnom zanedbanom stave. Na pozemku sa okrem rodinného domu nachádzajú 2 hospodárske stavby v pôvodnom stave vyžadujúce rekonštrukciu/asanáciu. Nachádza sa v pôvodnej časti obce na Malej uličke. V pešej dostupnosti sú obchody, námestie aj zástavka MHD. Dom je veľmi dobre využiteľný aj ako chata pre rybárov, nakoľko v blízkej dostupnosti sa nachádza viacero lovných revírov.


NAŠE SLUŽBY
Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Podobné realitné ponuky - Chata, Hlohovec

Chalupa alebo pozemok s pekným výhľadom v obci Koplotovce
Predaj 95.000,- €
Chalupa alebo pozemok s pekným výhľadom v obci Koplotovce

Slnečný pozemok na ktorom je postavená dvojizbová chalupa aj murovaná podpivničená chatka, ponúka viacero možností využitia. Pozemok je umiestnený vedľa obecného cintorína a jeho šírka v prednej časti je 24 m. V zadnej...

Chata 75 m2 Koplotovce
Predaj, chata Horné Otrokovce,
Predaj 400.000,- €
Predaj, chata Horné Otrokovce,

Ponúkame na predaj kompletne zariadenou trojposchodovou murovanou chatou pod lesom na krásnom pozemku o výmere viac ako 12.119m2. Zastavaná plocha 120m2 + zastrešená terasa. Areál sa nachádza v katastri...

Chata 160 m2 Horné Otrokovce
Na predaj Poľovnícka chata so strelnicou na pozemku 12000 m2.
Predaj Cena v RK
Na predaj Poľovnícka chata so strelnicou na pozemku 12000 m2.

TUreality ponúka unikátnu nehnuteľnosť, poľovnícku chatu pod lesom na krásnom pozemku o výmere viac ako 12000 m2. Pozemok je upravovaný, kosený, vysadení stromami a je oplotený. Na pozemku je funkčná...

Chata 12000 m2 Horné Otrokovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Chalupa alebo pozemok s pekným výhľadom v obci Koplotovce 95.000,- € Chata 75 m2 Koplotovce predaj
Predaj, chata Horné Otrokovce, 400.000,- € Chata 160 m2 Horné Otrokovce predaj
Na predaj Poľovnícka chata so strelnicou na pozemku 12000 m2. Cena v RK Chata 12000 m2 Horné Otrokovce predaj