HODONÍNSKA - stavebný pozemok, BA - Záhorská Bystrica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Lokalita.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Ulica.: Hodonínska
47864 m²
47864 m²
6
neuvedené
predaj - Developerské pozemky
5.743.680,- €
120,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

531359x zobrazená v zozname / 30049x zobrazená detailne / 95x zobrazená detailne tento mesiac

Predáme stavebný pozemok vo firemnom vlastníctve, Hodonínska ul., BA- Záhorská Bystrica (v blízkosti diaľničného zjazdu BA-Lamač). Celková výmera pozemku je 47 864,00 m2. Všetky inžinierske siete sú v blízkosti pozemku. Pozemok je svahovitý, asfaltová príjazdová cesta. UPI- šport a rekreácia, je podaný návrh na zmenu UPI na stavebný pozemok pre výstavbu bytových domov do 6. poschodia.

K uvedenej cene nehnuteľnosti bude pripočítaná provízia kancelárie, resp. podľa našej vzájomnej dohody, v rámci ktorej Vám zabezpečíme kompletný právny servis spoločnosti CREDITORS s.r.o. - právna a realitná kancelária (vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, návrhu na vklad, katastrálne a notárske poplatky, vypracovanie znal. posudku, spolupracujeme s takmer všetkými bankami, takže Vám pomôžeme pri vybavovaní hypotek. úveru, ...). Tešíme sa na spoluprácu.

VŽDY NAJNIŽŠIA CENA TEJTO NEHNUTEĽNOSTI NA TRHU ! Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, už nemusíte zdĺhavo surfovať po internete a hľadať prípadnú lepšiu cenu. Kľudne nám zavolajte. Pri Vašom záujme o jej kúpu, prezrieme ponuku konkurencie, a ak nájdeme identickú nehnuteľnosť za cenu nižšiu ako uvádzame my a ponuka konkurencie nie je zavádzajúca, vždy bude naša výsledná cena upravená tak, aby bola najnižšia na trhu.

Kontakt: Mgr. Peter Belaj , ID PB-36

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku47864 m²
Celková rozloha47864 m²
Úžitková plocha47864 m²
Poschodieneuvedené
Počet poschodí6
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Inžinierske sieteblízko

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PB-36 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.