HOTEL SOLARIS NA BREHU DOMAŠE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Branislav Čuri z Cassovie Realitas Vám ponúka na predaj penzión Solaris s reštauráciou, bazénom a wellnessom priamo na brehu Domaše časti Holčíkovce - Eva.

Pozrite si video prehliadku skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: https://youtu.be/J3TZWWwHU_Y

Dispozične pozostáva z reštauračnej, ubytovacej a welness časti.
Súčasťou penziónu je krásna pláž na ktorej je beach volejbalové ihrisko.

Reštauračná časť pozostáva s komplet vybavenej kuchyne , baru a reštaurácie s veľkou letnou terasou. Reštaurácia je známa delikátnou slovenskou kuchyňou a určite prispeje k pohodliu Vášho pracovného či súkromného stretnutia, rodinnej oslavy alebo slávnostnej večere. Pri pohodovej hudbe si môžete vybrať z kvalitných a chutných jedál vyrobených z prvotriednych surovín predovšetkým domácej produkcie alebo zo sezónne prispôsobenej ponuky. V letných mesiacoch máte možnosť stolovania na letnej terase s výhľadom na Domašu.

Ubytovacia časť je tvorená štyrmi apartmánmi s celkovou kapacitou 45 pevných lôžok. Apartmány sú komplet zariadené. K ubytovacej časti patrí aj veľká terasa s krásnym výhľadom na Domašu.

Oddychová zóna ponúka wellness s bazénom 9x4m, fínskou saunou, vírivkou a posilňovňou. Relaxačný komplex poskytuje široké spektrum služieb, kde si aj ten najnáročnejší zákazník príde na svoje. Je to miesto, kde sa spája a kde si oddýchne celá rodina. K dispozícii je fitness, vnútorný hydromasážny bazén s protiprúdom, jacuzzi pre 6 osôb, s osvetlením a 36°C vodou, suchá sauna a masáže. Útulné wellness centrum poteší predovšetkým tých, ktorí uprednostňujú pokojnú a privátnu atmosféru. Firmám ponúkame možnosť prenájmu celého priestoru Wellness centra.

Súčasťou nehnuteľnosti je aj parkovisko pre návštevníkov reštaurácie a samostatné uzavreté parkovisko pre ubytovaných hostí.
Nehnuteľnosť je vo výbornom technickom stave skolaudovaná bola 2015 a je zariadená v štýle vhodnom aj pre náročnejších klientov.

Úžitková plocha: 1380 m2
Pozemok: 1477 m2

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - - certifikovaný realitný maklér NARKS

Podobné realitné ponuky