3i slnečný byt v novostavbe s parkovacím miestom, Soblahov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Trenčín
80 m²
4
3
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
195.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

95206x zobrazená v zozname / 3472x zobrazená detailne / 210x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality Vám ponúka výnimočný 3 izbový byt vo vyhladávanej lokalite Soblahov. Tento slnečný byt sa nachádza v novostavbe z roku 2017, na 3. poschodí, má vlastné vyhradené parkovanie (11m2) a dve pivnice, kde jedna sa dá využiť ako technická mietnosť a druhá ako špajza. Vstup do bytového domu je bezbariérový a nachádza sa v ňom aj moderný výťah pre 6 osôb s nosnosťou až 800kg.
Pri vstupe do bytu Vás príjemne prekvapí priestranná chodba, z ktorej sa dostanete do spálne, detskej izby, samostatného WC, kúpeľne s vaňou a veľkej obývacej izby s na mieru robenou kvalitnou kuchynskou linkou a jedálenskym priestorom. Výhodou je, že všetky izby v byte sú nepriechodné. Z obývacej izby je vstup na veľkú lodžiu, ktorá ponúka jedinečný výhľad na okolitú prírodu a priestor na relaxáciu. Tento byt má nadštandardné vybavenie: podlahové kúrenie, vlastný plynový prietokový kotol, hliníkové vonkajšie žalúzie, ktoré sa ovládajú v obývacej izbe dialkovým ovladačom a v detskej izbe a spálni vypínačom. Vybavenie bytu je súčasťou ceny.

Orientácia bytu je na južnú stranu, iba kuchynský kút je orientovaný na východ.

Mesačné náklady na bývanie sú prekvapivo nízke: predpis platieb 83€/4 osoby, 22€ plyn a 34€ elektrina.

Bytový dom sa nachádza v atraktívnej a vyhladávanej lokalite, v blízkosti zástavky MHD, potravín, detského ihriska, materskej aj základnej školy a obľúbeného hostinca "U Ondreja". Bývanie v Soblahove predstavuje ideálnu kombináciu prírody a mesta. Soblahov leží v krásnom prostredí s množstvom zelene, lesov a kopcov, čo poskytuje výborné možnosti pre turistiku, cyklistiku a iné outdoorové aktivity. Táto lokalita tak ponúka skvelý kľud a príležitosť na relaxáciu pre každého, kto túži po oddychu, ale aj aktívne trávenom čase vonku. Soblahov sa nachádza len kúsok od mesta Trenčín, ktoré poskytuje bohaté možnosti pre prácu, zábavu a nakupovanie. Trenčín je tiež domovom mnohých historických pamiatok, múzeí, parkov a záhrad. Bývanie v Soblahove teda ponúka množstvo výhod pre tých, ktorí hľadajú kľudné miesto na bývanie, ale zároveň chcú mať v blízkosti možnosti pre prácu a zábavu.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trenčíne

Inzerovaný 3 izbový byt v Trenčíne v cene 195.000,- € je o 17.743 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 18 trojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

195.000,- €
Cena nehnuteľnosti 75.000,- € 320.892,- €
80 m²
Celková rozloha 6 m² 236 m²
80 m²
Úžitková plocha 61 m² 222 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internettelefónna linka
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1778 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny