IBA U NÁS !!! Na predaj polyfunkčná budova, 370 m2 , Dolné Kočkovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

IBA U NÁS !!! RADO Reality ponúka na predaj polyfunkčnú budovu o rozlohe 370 m2 v Dolných Kočkovciach, okres Púchov. Celková výmera pozemku je 300 m2. V súčasnosti je budova využívaná ako pohostinstvo s možnosťou ubytovania. Na prvom nadzemnom podlaží s rozlohou 194 m2 je 1 väčšia miestnosť, menšia miestnosť s výčapom a barovým pultom, v strede je ďalšia miestnosť na sedenie s 2x WC, ďalej je k dispozícii jedna väčšia miestnosť so samostatným vstupom, vybavená je krbom s grilom a jazierkom. Na 1 NP sa ďalej nachádza chodba a kuchyňa. Z vonku je ďalšia miestnosť slúžiaca ako sklad. Pri vstupe je väčšia terasa s markízou.

Na druhom nadzemnom podlaží s rozlohou 173 m2 je jedna miestnosť, kde je možne ubytovať 5 ľudí, v ďalších izbách prebieha rekonštrukcia a sú plánované ako 1 miestnosť na školenia, ďalej je tam plánovaný bar a kuchyňa. Na objekte prebieha rekonštrukcia v rámci, ktorej boli vymenené plastové okna, sanita, podlahy, dvere, stierky a čiastočne nová fasáda. Vykurovanie je vlastným kotlom na pevné palivo, dá sa prerobiť na plynové kúrenie, teplú vodu zabezpečuje bojler. Pozemok pri dome ma cca 100 m2 a dá sa na ňom vybudovať menšia záhrada. Budova sa dá prerobiť na väčší rodinný dom alebo penzión s reštauráciou podľa predstavy majiteľa.

Budova je v centre obce a ponúka širokú občiansku vybavenosť ako ZŠ, MŠ, knižnica, predajňa potravinárskeho tovaru, pohostinstvo, pekáreň, zariadenie pre údržbu a opravu motorových vozidiel, káblová televízia, futbalové ihrisko, detské ihrisko, viacúčelové ihrisko, výrobňa pizze. Obec Dolné Kočkovce je vzdialená len 4 km od Púchova. V prípade vážného záujmu možná dohoda.

V prípade bližších informácii volajte:

Marian Kašuba, M.B.A.
Váš partner v realitách

RADO Reality Group, s.r.o.
M |


Cena : 139 000 eur


Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

+ VRÁTIME VÁM 10% V HOTOVOSTI Z REKONŠTRUKCIE

Podobné realitné ponuky

Predaj, reštaurácia Záriečie, pohostinstvo, obchod -...
Predaj Cena v RK
Predaj, reštaurácia Záriečie, pohostinstvo, obchod -...

Ponúkame na predaj zaujímavý objekt POHOSTINSTVA a POTRAVÍN s krásnym pozemkom v obci Záriečie okres Púchov.DISPOZÍCIA:Objekt má rozmery cca 18x13m s úžitkovou plochou cca 150m2 + krytá terasa cca...

Gastro priestory 998 m2 Záriečie
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, reštaurácia Záriečie, pohostinstvo, obchod -... Cena v RK Gastro priestory 998 m2 Záriečie predaj