IBA U NÁS ! Na predaj skladová/výrobná budova, 1010 m2 ,Dolný Moštenec

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

IBA U NÁS !!! RADO Reality ponúka na predaj skladovú a výrobnú budovu, o rozlohe 1010 m2, Dolný Moštenec, okres Považská Bystrica. Budova je novostavba, bola skolaudovaná v roku 2011, postavená je z tehly a Ytongu , má tvar obdĺžniku, sedlovú strechu, pripojená je na obecný vodovod, má elektrickú prípojku a vlastnú žumpu. Budova je zateplená, strecha je z plechu, zastavaná plocha je 858 m2. Vykurovanie je kombinácia pevného paliva a tepelné čerpadlo. Budova sa skladá z veľkej miestnosti o rozmere 35 x 16 m, kde je v súčasnosti plne vybavený autoservis, 3 sklady, kancelária, kuchynka, šatňa a WC. Servis je vybavený 2 veľkými dverami na vstup osobných aj nákladných aut. Podkrovie poskytuje menší úložný priestor.

V budove sa ďalej nachádza komerčný priestor o rozlohe 135 m2, ktorý je nový, má podlahové kúrenie a plastové okna. Priestor je možné využívať na kancelárske, výrobne alebo skladové účely. V prípade záujmu je možné priestor prerobiť na bytovú jednotku a rozdeliť priestor na viaceré izby. K dispozícii je väčšia kuchynka, sociálne zariadenie a sprcha. V budove sa nachádzajú aj 6 garsóniek, nachádzajú sa na 1. poschodí majú rozlohu 20 m2 a sú po kompletnej rekonštrukcii. Nové sú plastové okná, keramická dlažba, nové stierky, kuchynský kút s varičom, stolíkom a stoličkami. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom, umývadlom, skrinkou a WC. Garsónky je vybavené posteľou, skriňou na oblečenie, televízorom a stolíkom.

Obec Dolný Moštenec je vzdialená 4 km od centra Považskej Bystrice, ponúka základnú občiansku vybavenosť ako potraviny, pohostinstvo, pizzeriu alebo multifunkčné športové ihrisko. Výhodou je výborný prístup na diaľničný privádzač D1 vzdialený cca 2 km. V prípade vážneho záujmu dohoda možná.

V prípade bližších informácii volajte:

Marian Kašuba, M.B.A.
Váš partner v realitách

RADO Reality Group, s.r.o.
M |

Cena : 840 500 eur

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.


Podobné realitné ponuky