IBA U NÁS! Rovinatý investičný stavebný pozemok 3.251m2, Dolná Ždaňa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Dolná Ždaňa
Ulica.: Dolná Ždaňa
3251 m²
predaj - Pozemky - bývanie
178.805,- €
55,- €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

43754x zobrazená v zozname / 4965x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľa na predaj investičný rovinatý stavebný pozemok určený na výstavbu rodinných domov, vo výmere 3.251m2, v Dolnej Ždani vzdialenej 9km od Žiaru nad Hronom, v tichom prostredí na okraji západnej časti obce. Uvedený pozemok je podľa územného plánu obce súčasťou plánovanej zástavby a je určený na výstavbu rodinných domov. K pozemku vedie poľná prístupová cesta. Pozemok je rovinatý, toho času bez porastu. Inžinierske siete (plyn, elektrina) sú najbližšie v dosahu na okraji obce. Toho času sa v obci buduje verejný vodovod. V obci nie je kanalizácia, jej výstavba je v pláne. Rozmery pozemku na mape sú orientačné. V obci sa nachádza základná občianska vybavenosť.

Obec sa nachádza 9 kilometrov juhozápadne od Žiaru nad Hronom obkolesená krásnou prírodou na rozhraní pohorí Štiavnické vrchy, Vtáčnik a Kremnické vrchy. V blízkosti obce sa nachádzajú známe termálne kúpele Sklené Teplice a termálne kúpalisko Vodný raj Vyhne.

Pozemok je toho času vedený ako orná pôda, a v zmysle územného plánu obce Dolná Ždaňa je určený na individuálnu výstavbu RD. Územný plán je k dispozíí na stránke obce.

Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby, právne poradenstvo, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku, finančné poradenstvo a províziu realitnej kancelárie. Info: ,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Dolnej Ždani

Rozloha pozemku na bývanie 3251 m2 je o 1256 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Dolnej Ždani.

Pozícia realitnej ponuky

178.805,- €
Cena nehnuteľnosti 55,- € 84,- €
3251 m²
Rozloha pozemku 747 m² 6496 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3251 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-27730 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.